Mergi la conţinutul principal

Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu aleargă la “Maratonul Nisipului” pentru a “colora” Secţia de Pediatrie

• cei doi alegători vor participa duminică, 31 martie, în staţiunea Mamaia, cursa având ca scop promovarea campaniei “#coloramimpreuna. Dăm viaţă secţiei de Pediatrie”, organizată de cotidianul “Obiectiv” şi Asociaţia pentru Adevăr • în aprilie, militarul Laurenţiu Cobzaru va organiza şi la Brăila un cros caritabil pentru a susţine această iniţiativă 

 

Maratonul Nisipului, unul dintre primele maratoane din Europa care se desfăşoară integral pe nisip, va avea loc duminică, 31 martie 2019, în staţiunea Mamaia. La acest eveniment vor fi prezenţi Laurenţiu Cobzaru (Poliţia Militară) şi Costel Mazâlu (ISU Brăila), cei doi alergători dorind prin participarea lor să promoveze campania #coloramimpreuna “Dăm viaţă secţiei de Pediatrie”, organizată de cotidianul “Obiectiv” şi Asociaţia pentru Adevăr.

“Înainte de a fi militari, suntem oameni, suntem părinţi, iar copiii noştri şi ai voştri au nevoie de noi. Haideţi împreună să colorăm Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila”, este mesajul cu care cei doi militari vor alerga la maraton.

Peste 1.000 de sportivi din România şi din Republica Moldova, Spania, Finlanda, Suedia, Bulgaria, Franţa, Italia, Statele Unite ale Amercii etc

şi-au anunţat prezenţa la inedita cursă de la malul Mării Negre. Evenimentul sportiv internaţional, ajuns la a şasea ediţie, se adresează atât alergătorilor amatori, cât şi sportivilor de performanţă, şi conţine patru probe competitive (maraton, semimaraton, cursa de 10km XS SPORTS NUTRITION şi cursa populară de 3 km), precum şi crosul Family Run (aproximativ 1km) - care are menirea de a-i aduce mai aproape de sport, atât pe părinţi, cât mai ales pe copiii acestora.

Sponsorii evenimentului au pregătit premii în valoare totală de 45.000 de lei, dintre care 11.300 lei sunt premiile în bani acordaţi primilor clasaţi la fiecare cursă. De asemenea, premiaţi vor fi maratoniştii care vor reuşi să doboare recordurile cursei la proba de 42 km. Sponsorii au pregătit şi premii în produse, articole sportive sau vouchere de cumpărături care vor fi acordate câştigătorilor pe categorii de vârstă.

După ce se va încheia acest maraton, pe 21 aprilie, în Parcul Monument, Laurenţiu Cobzaru va organiza un nou cros caritabil, scopul acestuia fiind de a strânge donaţii pentru a colora Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro