Mergi la conţinutul principal

Laura Oana Geru, membru în CA al Spitalului de Pneumoftiziologie

* consilierul județean PSD Brăila Laura Oana Geru a fost desemnat, prin vot secret, membru titular în Consiliul de Administrație al Spitalului de Pneumoftiziologie * aceasta a fost singura propunere * desemnarea s-a făcut prin vot secret

 

Social-democrata Laura Oana Geru a fost desemnată de către Consiliul Județean Brăila să reprezinte instituția în Consiliul de Administrație (CA) al Spitalului de Pneumoftiziologie, în locul fostului consilier Marius Dobrotă. Pe scurt, membrii CJ Brăila au aprobat un proiect privind modificarea unei hotărâri mai vechi prin care fuseseră numiți inițial reprezentanții instituției în CA al Spitalului de Pneumoftiziologie Brăila.

Fiind vorba despre alegerea unei persoane, procedura de desemnare s-a făcut prin vot secret. Președintele CJ Brăila, Francisk Iulian Chiriac, și-a anunțat colegii încă de la momentul propunerilor privind reprezentantul în CA, faptul că oricine ar fi nominalizat, trebuie să îndeplinească neapărat o condiție clară: să fie economist. În acest context, varianta PSD, Laura Geru, a fost singura propunere pentru această poziție. Din 29 de buletine de vot, 28 au fost valabil exprimate și unul anulat. Geru a fost desemnată ca reprezentant al CJ în CA-ul spitalului cu 21 voturi ”pentru” și 7 voturi ”împotrivă”.

”Succes! Aveți foarte mare grijă, pentru că este vorba despre finanțele spitalului”, i-a transmis Chiriac colegei sale, imediat după aflarea rezultatului votului.

Din CA-ul Spitalului de Pneumoftiziologie mai fac parte PSD-iștii Mihai Gabriel Abăseacă, tot ca membru titular, precum și Aurel Dumitru și Cătălin Marius Negru ca membri supleanți.

Reamintim că Laura Oana Geru și-a luat în primire mandatul de consilier județean în ședința ordinară a CJ Brăila din luna aprilie, venind pe locul lăsat liber de Dobrotă. Aceasta are 36 de ani, este economist și lucrează ca șef birou relații cu clienții la Compania de Utilități Publice (CUP) ”Dunărea” Brăila.

 

Geru, numită și în Comisia de buget-finanțe a CJ Brăila

Tot cu această ocazie, consilierii județeni au aprobat un proiect prin care s-a modificat o hotărâre din octombrie 2020 ce viza organizarea și stabilirea componenței nominale a comisiilor de specialitate ale CJ Brăila. Astfel, Laura Oana Geru a fost nominalizată să facă parte din Comisia de buget-finanțe, administrarea domeniului public și privat al județului, care este compusă din cinci membri. Pe lângă aceasta, din Comisie mai fac parte Marian Ghiorghiu, Florin Eugen Cîrligea, Stăvărel Dorobanțu și Carmen Elena Bănică.

În cascadă, au avut loc și alte modificări ale componenței altor două Comisii, ca urmare a solicitării de transfer a unora dintre consilieri. Astfel, Comisia pentru activități științifice, învățământ, cultură, culte, tineret și activități sportive (formată din cinci membri), este compusă în prezent din: Gina Anton, Daniela Bordea, Ionuț Andrei Ichim, Viorel Botea și Anamaria Necoară.

Comisia pentru sănătate și protecție socială (compusă tot din cinci membri) acum îi are în componență pe următorii consilieri: Valentina Turcoeanu, vicepreședintele Ionel Epureanu, Gabriel Mihai Abăseacă, Marian Căpățînă, Cristian Florinel Pricop.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro