Mergi la conţinutul principal

Laura Oana Geru, în locul PSD-istului Marius Dobrotă în Consiliul Județean

* aceasta are 36 de ani, este economist și lucrează ca șef birou relații cu clienții Compania de Utilități Publice (CUP) ”Dunărea” Brăila * Laura Oana Geru și-a depus jurământul de credință și și-a luat în primire mandatul, joi, la începutul ședinței ordinare a CJ Brăila din luna aprilie * social-democrata a ocupat poziția 21 pe lista partidului la Alegerile Locale și a intrat în CJ Brăila după demisia lui Marius Dobrotă

 

Consiliul Județean Brăila și-a reîntregit componența după demisia PSD-istului Marius Dobrotă din luna martie. Este vorba despre venirea social-democratei Laura Oana Geru ca următor membru supleant. Aceasta și-a depus jurământul de credință și și-a luat mandatul de consilier județean în primire, joi (28 aprilie), la începutul ședinței ordinare a CJ Brăila.

Potrivit datelor puse la dispoziție de reprezentanții Consiliului, Laura Geru are 36 de ani, este căsătorită și are un copil. Aceasta este economist la bază și activează în prezent ca șef birou relații cu clienții la Compania de Utilități Publice (CUP) ”Dunărea” Brăila, având o vechime în muncă de 16 ani. De altfel, pe pagina sa de Facebook aceasta precizează că în trecut a fost reporter la TV Brăila, de asemenea că a studiat atât la Facultatea de Inginerie și Agronomie din Brăila - FIAB, dar și Finanțe Bănci în cadrul Universității ”Constantin Brâncoveanu”.

Laura Geru a ocupat poziția 21 pe lista consilierilor județeni PSD Brăila de la Alegerile Locale din 27 septembrie 2020 și este membră în partid din anul 2016.

”Felicitări, doamna consilier! Succes în activitate! În jumătate de mandat cred că aveți posibilitatea să faceți lucruri bune pentru Județul Brăila”, a declarat președintele CJ Brăila, Francisk Iulian Chiriac, după ce noul consilier și-a depus jurământul de credință.

Mai departe, Geru a participat la lucrările ședinței ordinare și și-a exprimat votul la toate proiectele de pe ordinea de zi.

Trebuie punctat că social-democrata i-a luat locul lui Marius Dobrotă, în urma demisiei acestuia din funcția de consilier județean.

Reamintim că, în luna martie, în contextul izbucnirii războiului din Ucraina, PSD-istul Marius Dobrotă a făcut un comentariu nepotrivit pe rețelele de socializare și a ajuns după aceea să își dea demisia din CJ. Acesta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care critica deciziile luate de autorități în contextul actual, lăudântu-l totodată pe Nicolae Ceaușescu, lucru care nu a rămas netaxat în spațiul public. Președintele CJ Brăila a afirmat recent că dacă Dobrotă nu și-ar fi dat demisia ca urmare a acestui episod i-ar fi solicitat personal să o facă.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro