Mergi la conţinutul principal

Larisa Stefan si Sorin Cazan sint cistigatorii "Crosului toamnei"

In cadrul programului pe care il deruleaza in aceasta perioada, "Luna miscarii pentru sanatate", Directia pentru Sport a judetului Braila a organizat ieri dimineata o actiune care a purtat denumirea de "Crosul toamnei" la care au participat 121 de elevi de gimnaziu, 60 de fete si 61 de baieti.
Fetele au alergat pe distanta de 800 m, baietii pe cea de 1000 m, iar cistigatori au fost Larisa Stefan de la Scoala nr. 22 si Sorin Cazan, elev la Scoala nr. 6.
Pe podium la fete s-au mai aflat Camelia Alexandru (Sc. nr. 13) si Oana Cozma (Sc. nr. 6) iar la baieti Petrica Tintea (Sc. nr. 22) si Viorel Burdusan (Sc. nr. 6).
Festivitatea de premiere a fost oficiata de Gabriela Szabo, vicepresedinte al Federatiei Romane de Atletism.
Premiile au constat in tricouri inscriptionate, caciuli, fulare si diplome, toate premiile fiind oferite de catre DSJ.

"Vreau sa promovez actiunea "Sport pentru viata" si la Braila",
spune Gabriela Szabo

Actiunea de marti a inceput cu o conferinta de presa organizata de catre DSJ. In deschidere, Elisabeta Aron, directoarea institutiei brailene a precizat ca: "Acesta este primul pas pentru o colaborare pe termen cit mai lung cu Gabriela Szabo, in astfel de activitati, in care sa implicam cit mai multa lume, cit mai multi cetateni ai orasului nostru. "Luna portilor deschise catre sport" va cuprinde o serie de manifestari sportive pentru incurajarea activitatii fizice si sportului in rindul persoanelor de toate virstele".
Invitata de onoare a DSJ, Gabriela Szabo, a precizat la rindul ei ca de doi ani promoveaza un program pentru miscare fizica in capitala, pe care ar dori sa-l extinda la nivel national.
"Eu promovez miscarea si in 2006 am initiat campania "Sport pentru viata" care se desfasoara doar la nivel de Bucuresti deocamdata, dar imi doresc foarte mult sa extindem aceasta actiune la nivel national si sa o promovam si la Braila. Sa mergem prin scoli si sa le explicam copiilor cit de frumos este sa faca sport, cit de armonios te poti dezvolta daca faci sport si cit de frumos este sa devii campion. Copii au nevoie de modele si cred ca cele mai frumoase modele le gasesc in sport. Bucuria mea este ca in aceasta campanie, alaturi de mine sint nume sonore din sportul romanesc precum Elisabeta Lipa, Andreea Raducanu, Monica Lagar, Octavian Belu, presedintele ANS-ului, Mariana Bitang, nume importante care au apreciat si sustin aceasta campanie" a declarat Gabriela Szabo.
Dupa incheierea crosului vicepresedinta FRA, a plecat imediat la Bucuresti deoarece joi va trebui sa se deplaseze la Istanbul pentru a incerca sa convinga forul international de specialitate sa acorde Romaniei calitatea de gazda pentru Olimpiada de iarna din 2013.
"Joi dimineata voi pleca la Istanbul impreuna cu presedintele Comitetului Olimpic Roman unde o sa pledam ca tara noastra sa gazduiasca Olimpiada de iarna din 2013. Sper sa reusim in acest demers si sa aducem in Romania o competitie de asemenea anvergura", a mai precizat Gabriela Szabo.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu