Mergi la conţinutul principal

Lansarea proiectului "Dezvoltarea sistemului de indrumare inteligenta Mentoro”

Comunicat de presă

 

24 mai 2023

 

Lansarea proiectului "Dezvoltarea sistemului de indrumare inteligenta Mentoro”

 

LINGUA ARTES S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul "Dezvoltarea sistemului de indrumare inteligenta Mentoro” , cod SMIS 151040 , finanțat prin   PROGRAMUL OPERAŢIONAL REGIONAL 2014-2020 ; AXA PRIORITARA 1: PROMOVAREA TRANSFERULUI TEHNOLOGIC ; PRIORITATEA DE INVESTITII 1.1, OPERAȚIUNEA C- IMM SAU IMM ÎN PARTENERIAT CU ITT PENTRU INVESTIŢII DE TRANSFER TEHNOLOGIC / POR/2020/1/1.1.C./2 - Relansare 2020

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației , în calitate de Autoritate de Management și cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 862.583,12 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de  592.868,33  lei.

Obiectivul general al proiectului  : Dezvoltarea unui sistem de indrumare inteligenta folosind conceptele inteligentei artificiale ,realizat prin transfer tehnologic in urma activitatilor de cercetare-inovare.

Obiectivele specifice sunt următoarele:

  • Dezvoltarea parteneriatului cu Entitatea de Inovare si Transfer Tehnologic in vederea transferarii cunostintele generate prin cercetare-dezvoltare-inovare , in baza carora sa se poata sistemul de indrumare inteligenta
  • Asigurarea cadrului necesar pentru desfasurarea activitatii de realizare a sistemului de indrumare inteligenta MENTORO prin dotarea cu active corporale , necorporale si contractarea unui dezvoltator de software la comanda.
  • Introducerea in circuitul economic a aplicatiei dezvoltate prin transfer tehnologic

Durata de implementare a proiectului este de 33  luni:  respectiv de  la data 16.02.2021 până la data 31.10.2023.

Informații suplimentare se pot obține la: tel/fax: 0753112936/0239.614446, email: arteslingua@gmail.com

Persoană de contact: Popa Mihaela -Cristiana (manager de proiect).

 

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European

de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro

Conținuțul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro