Mergi la conţinutul principal
De 1 Martie,

Lansare de carte la Teatrul "Maria Filotti"

* evenimentul este organizat de Consiliul Județean, Primăria Municipiului, Centrul de Creație și Comunitatea Rușilor Lipoveni din Brăila * autorul va oferi 30 de "mărțișoare-cărțișoare" primelor 30 de doamne și domnișoare participante la eveniment

 

Lansare de carte cu "mărțișoare-surpriză" la Teatrul "Maria Filotti".

Astfel, potrivit unui comunicat trimis de organizatori, Consiliul Județean, Primăria Municipiului Brăila, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (Centrul de Creație) și Comunitatea Rușilor Lipoveni din Brăila îi invită pe brăileni să ia parte astăzi, 1 martie 2022, începând cu ora 16.30, în Foaierul Teatrului "Maria Filotti", la lansarea volumului "Poezii. Epigrame" semnată de Gheorghe Cîrnu, volum "dedicat tuturor pasionaților de lectură și entuziaștilor, tuturor celor care nu se dau înapoi să ofere cărților câteva ore din viața lor".

Manifestarea îi va avea ca invitați speciali pe Maria Milea - președintele Comunității Rușilor Lipoveni din Brăila, Pavel Tudose - redactor Kitej-Grad, Georgiana Doinița Troia - inspector școlar Limba și literatura română, Tinca Rusu Preda - președintele Uniunii Județene a Pensionarilor Brăila. Autorul le va oferi 30 de "mărțișoare-cărțișoare" primelor 30 de doamne și domnișoare participante la eveniment și va dialoga cu publicul.

Manifestarea se va desfășura cu respectarea măsurilor impuse pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS CoV-2 și va fi transmisă live pe pagina de Facebook a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila - Centrul.de.Creatie.Braila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro