Mergi la conţinutul principal

Lansare cu fast a Complexului Honda

Dealerul pe zona Braila - Galati al autovehiculelor marca "Honda", compania "Mara Motors" din Braila si-a inaugurat joi seara noul Complex Honda, un concept arhitectural modern, amplasat pe DN 22B (Soseaua Dig Braila - Galati) - km 4. Maestrul de ceremonii al manifestarii a fost Gina Pistol, iar ca invitat special a fost prezenta trupa Akcent, care a sustinut un concert incendiar, spre deliciul zecilor de invitati prezenti la acest eveniment, printre care directorul Honda Romania, precum si reprezentanti ai autoritatilor locale si ai mediului de afaceri.
Investitia a fost realizata intr-un interval scurt, constructia complexului fiind demarata in iunie anul acesta si acopera o suprafata totala de 1.400 mp, valoarea finala fiind de 1 milion euro. Complexul Honda cuprinde un spatiu destinat showroom-ului auto Honda, o unitate service si un depozit de piese de schimb si accesorii. Showroom-ul are o suprafata de 600 mp si ofera un spatiu generos de expunere pentru autovehicule, in timp ce service-ul si receptia destinate pentru a prelua toate grijile clientilor cuprind un atelier de mecanica Honda, o magazie de piese si accesorii precum si spatii pentru diagnosticare si pregatirea autovehiculelor de livrare. Practic, in aceste spatii dotate cu echipamente profesionale de ultima generatie se executa toata gama de servicii de reparatie si intretinere pentru autovehicule la standardele grupului Honda. "Planul de afaceri a inceput in anul 2007, moment in care am demarat si planurile pentru constructia Complexului Honda 3S. Oportunitatea investitiei a fost motivata, in primul rind, de cresterea potentialului economic in zona, de cresterea exigentelor clientilor in privinta produselor si serviciilor in domeniul auto si, in acelasi timp, de faptul ca locatia acesteia se incadreaza perfect in strategia autoritatilor locale si centrale de dezvoltare in zona Braila - Galati a unor obiective sociale, comerciale si de productie, care vor permite intr-un viitor apropiat dezvoltarea celor doua orase si valorificarea eficienta a potentialului economic si uman existent", se arata in comunicatul de presa emis de organizatorul evenimentului.
"Mara Motors" a inceput colaborarea cu "Honda Trading Romania", importatorul Honda in tara, in octombrie 2007, iar din acest an si-a extins activitatea prin asigurarea de service si intretinere pentru autovehicule, dobindind astfel exclusivitate in zona Braila - Galati, in ceea ce priveste vinzarea si service-ul autovehiculelor marca Honda.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu