Skip to main content

Laminorul a inregistrat pierderi de peste 10 milioane de euro

Producatorul de profile laminate si sirma Laminorul Braila a consemnat anul trecut afaceri in urcare cu 43,2%, la 29,8 milioane de lei, insa a continuat sa inregistreze pierderi, de 10,2 milioane de lei.
In 2005, firma a consemnat pierderi de zece milioane de lei, la o cifra de afaceri de 20,84 milioane de lei.
Veniturile companiei au avansat anul trecut cu 75,7%, la 37,23 milioane de lei, iar cheltuielile au crescut cu 51,83%, la 47,48 milioane de lei.
Compania a acumulat in decursul anului 2006 datorii totale de aproape 50 de milioane de lei, din care aproape jumatate reprezinta sume virate de actionarul majoritar, Donau Commodities, pentru realizarea unor investitii tehnologice si de mediu, conform contractului de privatizare.
Donau Commodities este o firma austriaca specializata in comertul cu ridicata al metalelor si minereurilor metalice si detine 74,13% din capitalul Laminorul, in timp ce Tubman Limited are o participatie de 12,98%, iar Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului detine 0,85% din actiuni.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu