Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lacatus a stabilit lotul UTA pentru cantonamentul de la Poiana Brasov

Antrenorul Marius Lacatus a stabilit lotul de 18 jucatori al formatiei UT Arad care va pleca, in perioada 3-19 iulie, in cantonamentul de la Poiana Brasov, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Dupa cinci zile de antrenamente, Marius Lacatus a retinut 18 fotbalisti dintr-un total de 40 de jucatori: Mirne, Milojevic (Hajduk Kula) - portari; Codreanu (FCM Bacau), R. Cozma, Kaladjic (Zemun), Buican (Inter Sibiu), Rusu (Rapid), Cornaci (Liberty Oradea), Costisor (Sopron) - fundasi; Postolache (Rapid), Milosanjevic (liber de contract), Cotan (Sopron), Zafirovic (Buducnost Titograd), R. Anca (UTA) mijlocasi; Hora, Fl. Negru, Danalache (CS Otopeni), Zoicas (Liberty Oradea) - atacanti.
Jucatorii Iulian Stefan (Pandurii Tg. Jiu) si Bogdan Apostu (Farul) se vor alatura lotului in zilele urmatoare. Conducerea UTA negociaza si transferul portarului Daniel Tudor, revenit din Ungaria, dar care este angajat in tratative si cu oficialii lui Dinamo.
Oficialii clubului aradean au trimis un fax pe adresa clubului Wisla Cracovia prin care cereau acordul pentru un imprumut pe o perioada de un an al fundasului Norbert Varga.
Jucatorul a revenit pentru trei zile la Arad, dupa un stagiu de pregatire de doua saptamini in Italia, sub comanda antrenorului Dan Petrescu. "Am revenit din motive familiare, deoarece sotia mea este insarcinata, nu pentru transfer. As vrea sa revin, sa stau mai aproape de ea, dar e greu sa se rezolve. Marti plec la antrenamente. Acum vom avea o perioada de jocuri in Germania. Cu noi se pregatesc si portarul Dolha de la Rapid si Chiacu de la FC National. Sper sa ramina, sa nu mai fiu singur", a declarat fundasul aradean.
Varga a fost transferat in iarna de Sportul Studentesc, pentru o jumatate de million de euro si a jucat doar in prima partea a returului, iar apoi a suferit o accidentare care l-a tinut departe de gazon pina in finalul.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii