Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lacatus nu mai este presedinte la Steaua

Marius Lacatus a renuntat, marti, la functia de presedinte al FC Steaua Bucuresti, a declarat agentiei MEDIAFAX finantatorul gruparii din Bulevardul Ghencea, Gigi Becali.
"De marti, in mod oficial, Lacatus nu mai este presedinte. Asta este. Mi-a spus ca au fost niste lucruri care nu i-au convenit, dar n-a vrut sa-mi spuna ce. A zis ca nu este vorba de mine si ca ii pare rau ca nu o sa mai lucram impreuna. Apoi, nu i-au convenit nu stiu ce articole din presa. I-am raspuns ca stiu cam ce sugereaza el, dar oricum nu mai avea importanta. Mi-a spus ca din iunie va antrena, ca el vrea sa antreneze. Am convenit cu el, chiar daca nu mai are calitate oficiala, sa treaca pe la birou macar de doua ori pe saptamina, in calitate de prieten", a afirmat Becali.
Gigi Becali a precizat ca nu va numi pe altcineva in locul lui Lacatus, care a fost instalat presedinte pentru ca este un "simbol" al clubului. "Nu cred ca mai exista alt simbol ca el, de-asta i-am si oferit atunci functia. Si-apoi, nu el conducea clubul, ci eu", a comentat finantatorul stelist.
Decizia lui Lacatus era previzibila dupa ce nu a mai fost prezent la meciurile cu Farul Constanta si Rapid Bucuresti, din campionat, si nici nu a mers la Middlesbrough pentru mansa secunda a semifinalelor Cupei UEFA. Fostul presedinte insotise echipa in toate deplasarile din cupele europene. Mass-media a notat, in urma cu citeva zile, ca Lacatus a avut unele neintelegeri cu managerul general Mihai Stoica.

"Daca are cineva sa-mi reproseze ceva, sa mi-o spuna in fata"

Fostul international Marius Lacatus a declarat agentiei MEDIAFAX ca nu s-a certat cu nimeni din club, dar a lasat sa se inteleaga ca a fost deranjat de faptul ca o anumita persoana din club i-a adus reprosuri prin intermediul presei.
Desi Lacatus nu a spus la cine se refera, este posibil ca persoana vizata sa fie managerul general Mihai Stoica. Mass-media a scris, saptaminile trecute, ca Stoica ar fi nemultumit de faptul ca Lacatus nu se implica suficient la echipa. Oficial, Stoica a negat orice conflict cu Lacatus.
"M-a durut ce s-a spus, lucrurile aparute in presa... Nu cred ca m-am certat cu cineva de la club. Oricum, daca are cineva sa-ti reproseze ceva, corect este sa ti-o spuna in fata. Si dorinta de a antrena m-a determinat sa plec, am spus-o de la inceput, nu stiu cit de bine ma pricep la treburile administrative. Sigur, regrete sint, Steaua nu mi-o poate scoate nimeni din suflet, dar de aici pina la a suferi din cauza unor lucruri este cale lunga. Voi ramine stelist toata viata", a precizat Lacatus.
Fosta glorie a echipei Steaua a afirmat ca isi doreste sa pregateasca o formatie cit mai curind. "Daca sint vazut printre favoritii la preluarea nationalei statului Panama, inseamna ca lumea ma respecta si peste hotare. Daca imi doresc sa antrenez Steaua? Nu stim ce facem miine, cu atit mai putin intr-un viitor indepartat", a spus Lacatus.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii