Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

La Zilele Colegiului "Murgoci" au fost premiati cei 35 de olimpici

Manifestarile prilejuite de omagierea patronului spriritual al Colegiului "Murgoci", Sfintul Mare Mucenic Gheorghe, s-au finalizat ieri cu o serbare sustinuta la Teatrul "Maria Filotti".
In deschidere, directorul colegiului, prof. Nicolae Ivascu, a prezentat baza materiala a scolii, profesorii remarcind ca in cei aprope 90 de ani de existenta unitatea scolara a format tot atitea generatii de intelectuali. Apoi, au fost premiati cei 35 de olimpici, elevi calificati la fazele nationale ale olimpiadelor, fiecare dintre acestia primind o diploma si un milion de lei.
A urmat o serbare, deschisa de cvartetul "Pro Musica", format din trei profesori de la Liceul de Arta, Gheorghe Vasile, Ionel Filip si Stefan Lupu, si profesoara de la Colegiul "Murgoci", Mariana Martian. Apoi, profesoara Diana Popovici a premiat elevii cistigatori ai concursului de recitare, "Poezia - o posibila dragoste": Maria Filip - premiul I, Nadejda Zubcu - premiul II si Sorina Priceputu - premiul III. Doua momente de dans modern au fost oferite de Andreea Stan si Maria Gore, indrumate de prof. Adriana Albusoiu, grupul vocal format din elevi din clasele a VI-a si a VII-a au interpretat "Azi cu toti praznuim", "Cintec de primavara", "Iac'asa" si "Vine badea pe carare", sub indrumarea profesoarei Rodica Mitu. Elevul Alexandru Vatra, din clasa a IX-a A, a debutat ca autor dramatic, cu piesa "Si totusi exista", regia fiind semnata de actorul George Toropoc, iar coordonarea echipei apartinind profesoarei Coada Ionica. Grupul muzical "B9", coordonat de prof. Adriana Albusoiu, a interpretat melodiile: "Vintul", "Sint sarac" si "Unde dragoste nu e". Finalul a apartinut tot artei dramatice, echipa de teatru a colegiului realizind, sub indrumarea profesoarei Diana Popovici, o parodie dupa Caragiale, "Un pedagog de... colegiu modern".
Tot ieri, s-a mai organizat la colegiu dezbaterea "Dialog despre noi", moderata de eleva Teodor Adamache, presedinte al Consiliului Judetean al elevilor si un concurs de anecdote, organizat de profesoara Diana Popovici.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii