Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

La volan, dupa ce au consumat alcool

Simbata, politistii braileni au depistat in trafic trei braileni care nu respectau prevederile legale privind circulatia autoturismelor pe drumurile publice. Doi dintre ei conduceau autoturisme in timp ce se aflau sub influenta bauturilor alcoolice, iar cel de-al treilea avea autorizatia provizorie expirata.
Primul sofer a fost depistat la ora 19.00, pe strada AL. Vlahuta. Dorinel D. (33 de ani) conducea un autoturism "Dacia", in timp ce se afla sub influenta bauturilor alcoolice. In aceeasi stare a fost gasit, trei ore mai tirziu si Nicolae M. (29 de ani), care conducea un autoturism "Volkswagen", pe raza localitatii Batogu. La ora 04.45, agentii de la Biroul de Politie Urbana l-au oprit pentru cercetari pe Leonard B. (29 de ani), care conducea un autoturism "Daewoo Cielo" pe calea Galati. In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca acesta avea autorizatie provizorie de circulatie expirata.
In toate cele trei cazuri, politistii au intocmit dosare penale.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii