Mergi la conţinutul principal

La Teatrul ”Maria Filotti” primăvara începe cu ”Un cuplu ciudat”!

• spectacolul este programat vineri, 1 martie, la Sala Mare și doar câteva bilete mai sunt disponibile

 

Nu știți ce cadou să îi oferiți persoanei dragi de 1 Martie? Ce ați zice de un mărțișor cultural! La Teatrul ”Maria Filotti”, vinerea aceasta se joacă spectacolul ”Un cuplu ciudat” de Neil Simon, regia Dan Mirea, și încă mai aveți șanse să cumpărați bilete.

Spectacolul începe la ora 18.00, la Sala Mare, iar pe scenă îi puteți vedea pe unii dintre cei mai îndrăgiți actori ai teatrului brăilean: Monica Ivașcu (Olive), Flori Popa (Florence), Elena Andron (Renee), Emilia Mocanu (Mickey), Cătălina Nedelea (Vera), Daniela Antonescu (Sylvie), Silvia Tariq (profa de fitness), Zane Jarcu (Manolo) și Adrian Ștefan/Dan Moldoveanu (Jesus).

Prin puterea sa comică, spectacolul “Un cuplu ciudat” vă va face să priviți un tablou cotidian în care umorul situațiilor neplăcute se îmbină perfect cu neprevăzutul. Încă după prima ridicare a cortinei veți intra în haosul comic, dar și incitant, al celor șase prietene: Olive, Florence, Mickey, Vera, Renee și Sylvie. Un apartament dominat de jocuri de societate, de probleme maritale și nu numai, creează un cadru aproape familiar, în care publicul va avea ocazia să admire ușurința cu care personajele noastre vor pendula între disperare, crize conjugale și prietenie.

Tot în acest prim weekend de primăvară este programat și spectacolul ”Fii cuminte, Cristofor!” de Aurel Baranga, regia Marcel Turcoianu, cu actorii Zane Jarcu, Cătălina Nedelea, Elena Andron și Marcel Turcoianu, însă biletele aproape s-au epuizat.

Sold out este și spectacolul ”Take, Ianke și Cadâr” de Victor Ion Popa, regia Radu Nichifor, cea mai nouă premieră a Teatrului ”Maria Filotti”, cu actorii Zane Jarcu (Tache), Valentin Terente (Ianke) și Marcel Turcoianu (Cadâr), distribuția fiind completată de actorii Teodora Antal (Ana), Adelin Ilie (Ionel), Elena Andron (Safta) și Dan Moldoveanu (Ițic). Bilete nu se mai găsesc nici pentru data de 15 martie, când este programată o nouă reprezentație.

Programul complet al spectacolelor din luna martie îl găsiți pe pagina de Facebook și pe site-ul Teatrului ”Maria Filotti”. Bilete puteți cumpăra de la Agenția de bilete și online, prin intermediul platformei www.blt.ro.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro