Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

La scaldat, in Dunarea involburata

Politistii de la Transporturi Navale au organizat, ieri dupa amiaza, o actiune de prevenire in zona portului, pentru a-i convinge pe pustani sa nu se mai scalde in Dunarea involburata, fiindca risca sa se inece.
Ingrijorati de faptul ca, odata cu incalzirea vremii, tot mai multi copii lasati de capul lor de parintii inconstienti au inceput deja sa se scalde in fluviul umflat si, totodata, pentru ca anul trecut 12 braileni au murit inecati, agentul sef principal Dumitru Clivet, seful postului TN, si un lucrator de la biroul amintit, au descins in apropierea fostei capitanii si au descoperit aproape 20 de copiii care se balaceau si plonjau in apa de pe un ponton.
Politistii i-au convins cu greu pe pustani sa revina pe mal, sa se imbrace si sa plece pe la casele lor, deoarece copiii stiau una si buna: ca vor sa faca baie. Politistii nu au aplicat amenzi contraventionale, ci s-au rezumat doar la a le explica baietilor si fetelor ca scaldatul in locuri interzise - cum este Dunarea - este extrem de periculos si, desi s-au conformat dispozitiilor oamenilor legii, pustii au "amenintat" ca se vor intoarce la scaldat.
"Atragem atentia parintilor sa-i supravegheze mai atent pe minori si sa nu ii lase sa se scalde in Dunare, deoarece nivelul fluviului este foarte crescut, iar curentul este extrem de puternic, existind riscul ca acestia sa se inece", a declarat seful postului Transporturi Navale.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii