Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

La Prefectură sunt niște Pro-stani : Pro-vaccinare, Pro-Cîțu, Pro-Orban...

Niște Pro-ști, dom'le, la Prefectura asta! Pe ideea pur românească de ce să fie bine când poate să fie rău, după mazilirea useristului Nicușor din vârful Prefecturii, ne-am gândit noi, în Pro-stia noastră, că actualul prefect interimar și subprefectul Boboc, nu Cătălin ci Adin, ar putea fi mai destupați, mai pro-activi în sensul bun. Când colo, ce să vezi? Sunt mai pro, muuult mai pro, față de pro-gresistul Nicușor. Mai bine s-ar înscrie în USR – PLUȘ. Parol! Păi, prima chestie. Cu ocazia premierii elevilor de 10 ai Brăilei – e vorba despre cei doi care au luat nota maximă la Evaluarea Națională și la Bac - însoțiți firesc de dascălii care i-au învățat așa de bine carte, subprefectul Adin, prea-plin de el, a întrebat așa tam-nesam dacă toți din sală sunt vaccinați. N-a primit niciun răspuns, dar oare dacă i se răspundea “Nu”, ce făcea? Dădea elevul de nota 10 afară din prefectură? Sau pe dascălul/dascălii cu tupeu să nu se supună comandamentelor lui Cîțu și Arafat? Buuuun! A doua măslină de când nu mai este Nicușor să le blocheze accesul la public, a produs-o domn' prefect, Nicolae Nițescu. Știți cine-i Nițescu, nu? Celebrul primar de 4 mandate din Baltă, de la Mărașu, care a pierdut jalnic primăria în fața lui Antonel Colceag, fost adjunct la Poliție. Bă, ești prost? În fine, ideea e că după o videoconferință de-asta pe Valul 4, Nițescu s-a “dezbrăcat” în public: “Eu sunt pro-vaccinare”, s-a slobozit prefectul PNL care a adăugat sfătos: “Problema este că oamenii se raportează la persoana care îi conduce ori dacă noi nu îi încurajăm să se vaccineze, nu prea e bine! Cum ar putea ei să aibă încredere să facă acest pas dacă nici noi ca autorități nu-l facem?”.

Aloooo, domn' prefect, domn' subprefect, breee... acum ne este TUTUROR clar de ce NU se vaccinează brăilenii. Frateee, de Covid sunt peste 90% șanse să te vindeci fără vaccin, dar de PRO-stia ăstora de ne conduc, nici cu doza a 15-a, nu trece. (Nicolae Ceaușescu)
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii