Mergi la conţinutul principal

La mulţi ani Bănel Nicoliţă!

• fostul inernaţional stelist a împlinit, ieri, 35 de ani • şi-a sărbătorit ziua de naştere alături de familie şi de prietenii apropiaţi

 

Ieri, 7 ianuarie, a fost zi de sărbătoare în familia Nicoliţă. Fostul internaţional stelist a împlinit 35 de ani şi şi-a sărbătorit ziua de naştere la Bucureşti cu familia şi cu prietenii apropiaţi.

Prima parte a zilei a fost acordată familiei, Bănel a ieşit cu fetele în oraş şi s-au distrat, după-amiază, acesta şi-a cinstit prietenii.

“Sunt foarte fericit şi liniştit, sunt cu fetele în oraş, sărbătorim. După-amiază mă întâlnesc cu câţiva prieteni apropiaţi pentru a sărbători”, ne-a declarat telefonic Bănel Nicoliţă.

Fostul internaţional stelist a confirmat încă o dată că a renunţat la proiectul de la Făurei, iar deocamdată se relaxează alături de familie.

“Nu mă gândesc la nimic, deocamdată mă bucur că pot sta mai mult lângă familie. Pe urmă voi lua o decizie în privinţa a ceea ce voi face pe viitor. Fotbalul rămâne în continuare marea mea pasiune”, a mai spus Nicoliţă.

Născut pe 7 ianuarie 1985, Bănel Nicoliţă, poreclit Jardel după celebrul Mario Jardel din Brazilia, a jucat la Făurei în Liga a IV-a după care a făcut saltul la Dacia Unirea, pentru care a bifat 75 de prezenţe în Liga a II-a. La 19 ani a debutat în Liga 1 la Politehnica Timişoara. În perioada 2003-2012 a evoluat în 252 de partide pentru Steaua. În 2012 s-a transferat la Saint Etienne, iar în 2014 a ajuns la Nantes. În toată perioada menţionată şi-a trecut în cont 382 de partide. În două rânduri a fost legitimat la CS Făurei, iar între acestea a fost o scurtă perioadă în Cipru.

Cu Steaua are două titluri naţionale, Supercupa României şi Cupa României, iar cu Saint Etienne a câştigat Coupe de la Ligue în 2014.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro