Mergi la conţinutul principal

La limita civilizației. Trăiește la ghenă și mănâncă din gunoaie

 

• de mai multe zile, un om al străzii și-a încropit un pat din saltele aruncate și trăiește laolaltă cu câinii abandonați din cartierul Vidin la ghena de gunoi situată pe Strada Eroilor • brăileanul care se află la mila oamenilor spune că are grijă de cățelușii aruncați la gunoi 

 

 

 

Focar de infecție și miros greu de suportat pentru locatarii din cartierul Vidin, zona blocului 18 (Calea Galați) și a Străzii Eroilor. De câteva zile, un om al străzii s-a aciuat la ghena de gunoi de pe Strada Eroilor, de la capătul blocului 18 (imobil cu 100 de apartamente) și trăiește din ce aruncă oamenii, laolaltă cu câinii și pisicile din cartier. Bărbatul arată într-un hal de nedescris și caută prin gunoaie cât e ziua de lungă; când și când, câte un locatar își face milă de el și îi dă câte ceva de mâncare. Iar omul străzii împarte ceea ce găsește în tomberon cu cățelușii abandonați la gunoi. Și-a încropit un pat din saltelele aruncate și se roagă să nu vină ploaia, ca să nu fie nevoit să-și caute adăpost în altă parte. 

Potrivit „locatarului” ghenei de gunoi de pe Eroilor, au fost, în total, șase cățeluși abandonați, iar acum a mai rămas doar unul de care are grijă. Un biet cățeluș ar fi fost otrăvit, iar restul au fost luați de trecători. Câinii mai mari își fac și ei veacul prin cartier, iar noaptea urlă și se încaieră, spre disperarea locatarilor care nu pot închide un ochi toată noaptea.

Miercuri, 12 iunie, omul străzii scotocea de zor prin gunoaiele care nu mai fuseseră ridicate de două zile de operatorul de salubritate. Până și bărbatul cel murdar, de la ghena din Vidin, s-a arătat surprins, dacă nu indignat, de faptul că RER a lăsat totul de izbeliște și că „muntele” de gunoaie crește văzând cu ochii. Mirosul pestilențial se simte de la 20 de metri distanță și mare minune să nu înceapă să mișune viermii pe la ghena de gunoi...

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro