Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

La HC Dunarea domneste optimismul

Luni, handbalistele brailene au reluat pregatirile in vederea jocului retur, din cadrul sferturilor de finala ale Challenge Cup, cu Tomis Constanta.
Antrenorul Liviu Paraschiv a avut programata o singura sedinta de pregatire in prima zi, iar marti si miercuri, cite doua. La antrenamente au luat parte si cele doua jucatoare care au suferit accidentari usoare la Constanta, extremele Avadanii si Cucu. La inceputul acestei saptamini a scapat de ghips si Moise, insa ea nu va evolua simbata, pentru ca va trebui sa urmeze un program de recuperare si apoi treptat se va angrena si la antrenamente mai tari.
"Atmosfera din cadrul lotului este buna, toate jucatoarele se antreneaza cu o mare daruire, pentru ca simbata vor sa-si ia revansa in fata Tomisului. Si-au revenit Avadanii si Cucu, insa Moise va fi in continuare indisponibila. Speram insa ca la reluarea returului sa putem conta pe ea", a declarat Vasile Puiu, directorul executiv al HC Dunarea.
La meciul revansa cu Tomis Constanta intrarea va fi libera, insa spectatorii vor fi supervizati atit de jandarmi cit si de agentii de paza de la Ying-Yang Security.
"Vrem sa avem un numar cit mai mare de spectatori in Sala Polivalenta, pentru ca formatia noastra va avea nevoie de o galerie numeroasa, de aceea am hotarit ca intrarea sa fie libera. Asta nu inseamna ca nu vom lua masurile de securitate care se impun in astfel de cazuri. La Braila nu am avut niciodata plobleme si sint convins ca si de aceasta data publicul se va comporta in spiritul fair- play-ului" a mai adaugat Vasile Puiu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii