Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"La Gala am avut emotii mai mari decit in concurs"

Brailenii au avut parte de o mare bucurie in seara de Gala a Festivalului "Grigoriu". Premiul III a fost cucerit de braileanul Ion George Tudor, elev in clasa a X-a la Liceul de Arta, sectia canto. Profesoara ii este chiar mama sa, Adriana Toma. Ieri, la doua zile de la final, Ion George Tudor a stat de vorba cu reporterul ziarului nostru.
- Te asteptai sa fii pe locul III? Ai fost multumit de tine?
- Puteam mai bine, insa sint destul de multumit. Nu ma asteptam sa iau ceva. Cind am vazut ca s-au dat mentiunile si am vazut ca au luat concurenti despre care eu credeam ca sint mai buni ca mine, eram convins ca nu iau nimic. Chiar le-am spus fetelor ca se pot duce sa se schimbe. Cind am vazut ca am cistigat m-am bucurat. Am avut emotii foarte mari, nici nu am multumit. La Gala am avut emotii mai mari decit in concurs.
- Ai participat la preselectie si cu un an inainte si nu ai intrat in concurs. Ce te-a determinat sa nu renunti?
- Am stiut ca pot mai mult si am vrut sa incerc sa fac mai mult.
- De cind studiezi canto?
- Din clasa a IX-a. In primii opt ani de scoala am facut pian, iar din clasa a IX-a am trecut la canto. Primul meu concurs la nivel inalt a fost acesta. Am mai participat la un concurs in toamna anului trecut, la preselectia pentru prima editie. Atunci am luat mentiunea a treia. De mic, mama imi spunea ca am voce, dar nu am lucrat. Mama este si profesoara mea. Am mai fost in auditii, am cistigat experienta, dar nu prea sint obisnuit cu publicul. Eu am inceput sa muncesc mai serios din noiembrie 2005. Ma gindeam ca nu este mare greutate sa iau o preselectie. Cind am vazut ca nu am luat la "Grigoriu", am mai participat si la alt concurs. Nici acolo nu am luat preselectia. M-am uitat in stinga si-n dreapta, cum cinta altii, am vazut ca sint slabut si m-am hotarit ca trebuie sa fac ceva.
- Ce faci cu premiul?
- Trebuie sa-mi fac niste negative bune, pentru ca n-am avut posibilitatea sa-mi fac niste negative bune si vreau sa particip si la concursuri, sa incerc sa mai cistig ceva experienta.
- Ai de gind sa continui, sa-ti faci o cariera muzicala?
- Trebuie sa-mi termin scoala. Acesta nu este un mijloc de a-ti cistiga existenta. Muzica ar fi pentru mine o pasiune. As vrea dupa liceu sa merg la Conservator. Mama spune ca as avea voce de canto clasic, dar nu stiu. Ma mai gindesc.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii