Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

La furat copaci, in curtea vecinului

Un brailean care si-a cumparat recent o gospodarie la Insuratei s-a trezit cu ograda "tunsa" de salcimi, de catre fostul proprietar.
Vasile C., victima infractiunii inedite, ne-a povestit ca evenimentul s-a petrecut saptamina trecuta: "Cind am intrat in curtea imobilului cumparat pe str. Lacu Rezi, i-am surprins pe fostul proprietar si trei indivizi, care taiasera 19 salcimi si incercau sa ii incarce in 3 atelaje hipo. M-am deplasat imediat cu masina la sediul politiei si am anuntat infractiunea de violare de domiciliu si furt calificat, insa agentii de serviciu au binevoit sa ma insoteasca la locul incidentului abia dupa o ora, desi am fi putut ajunge in 5 minute."
Cind a ajuns la proprietatea sa insotit de doi politisti, Vasile C. a constatat cu stupoare ca cei patru intrusi "curatasera" locul faptei si carasera deja salcimii, la loc sigur, la domiciliul fostului proprietar.
"Agentul de politie mi-a spus sa scriu in declaratie ca ar fi fost prejudiciat de 3 metri cubi de lemne, care ar fi valorat, in opinia sa, 5 milioane lei vechi, insa sint convins ca este vorba de o cantitate mult mai mare. Interesant este faptul ca cel care a taiat copacii si i-a furat din gospodaria mea este prieten cu politistul care s-a ocupat de caz si, mai mult, s-a laudat ca nu ii este teama, fiindca nu va raspunde in fata legii pentru faptele comise", ne-a mai spus Vasile C.
Surse din cadrul Biroului de Presa al Inspectoratului de Politie ne-au precizat ca individului care a dat buzna pe fosta sa proprietate si a furat copacii i s-a intocmit dosar de cercetare penala, pentru violare de domiciliu si distrugere. (Narcis VOICA)
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii