Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

La CFR Cluj, substanta dopanta se numeste Dorinel Munteanu

Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat ieri ca oficialii gruparii FC National nu au de ce sa Ii suspecteze pe jucatorii clujeni ca folosesc substante interzise si ca singurul produs dopant utilizat de formatia sa este antrenorul echipei, Dorinel Munteanu.
"Nu este nici o problema daca au cerut control antidoping la meciul cu noi. Ei ar trebui sa Il Intrebe pe Duna (n.r. - Marin Duna, antrenorul echipei FC National) de ce jucatorii lor alearga mai putin decit ai nostri. CFR recurge la o singura substanta dopanta si aceasta se numeste Dorinel Munteanu. Iar la National, Iacov (n.r. - Costantin Iacov, presedintele CA al FC National) este antidopingul", a explicat oficialul gruparii ardelene.
FC National a trimis, ieri, o adresa catre directorul Agentiei Nationale Antidoping, Gratiela Vajaiala, prin care solicita efectuarea controlului antidoping la partida din deplasare cu CFR Cluj, programata, simbata, de la ora 17.00, In cadrul etapei a IV-a a Ligii I.
Cererea Nationalului adresata Comisiei Centrale a Arbitrilor nu a avut sorti de izbinda, CCA respingind ieri solicitarea de recuzare a centralului Anton Helesteanu la meciul din deplasare cu CFR Cluj.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii