Mergi la conţinutul principal

La Şcoala “Alexandru Ioan Cuza” s-a sărbătorit Săptămâna Europeană a Sportului

• elevii şcolii au participat zilnic la o serie de activităţi sportive dar şi la un un fashmob “Muzică şi Mişcare” •”Am avut o săptămână plină de activităţi deosebite”, spune profesoara Adina Albuşoiu

 

Zilnic, în perioada 23-30 septembrie,  Şcoala “Alexandru Ioan Cuza” Brăila a organizat cu succes activităţi sportive în care au fost angrenaţi un număr foarte mare de elevi.

În prima zi, în curtea şcolii menţionate s-au desfăşurat jocuri cu elevii claselor I şi a II-a, iar cei care s-au remarcat au primit insigne de la Academia Olimpică Română - filiala Brăila. Marţi, pe data de 24 septembrie, s-a desfăşurat simultan un concurs de şah cu elevii claselor a IV-a şi jocuri de minibaschet cu elevii claselor a III-a. Podiumul la şah a fost ocupat în ordine de Bianca Ionescu, Maria Eftene şi Tamara Plesea, toate eleve în clasa a IV-a C. Miercuri, a avut loc o competiţie de rugby-tag între elevii claselor a VI-a şi jocuri distractive cu elevii claselor a V-a, iar joi s-a derulat o competiţie de fotbal între elevii claselor a VI-a.

Vineri, ne-au informat organizatorii, s-a organizat un fashmob “Muzică şi Mişcare”. Acţiunea a avut loc în pauza mare. Toţi elevii care au dorit, iar numărul lor a fost mare, au dansat timp de 15 minute antrenaţi în această activitate de profesoarele Adriana Albuşoiu, Roxana Jipa şi Esmeralda Ghiorghiţă.

Am avut o săptămână plină de activităţi deosebite. Ne-am înscris şcoala la programul European BeActive dar pentru că nu am fost selecţionaţi am decis împreună cu colegii mei de catedră, profesorii Georgel Petrea şi Marin Oprea să realizăm un proiect prin care să aducem bună dispoziţie şi veselie în rândul elevilor noştri. Să îi facem să conştientizeze importanţa mişcării şi nu rezultatul în sine. Noi credem că am reuşit şi avem proiecte mari pentru Luna Olimpică”, ne-a declarat profesoara Adina Albuşoiu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro