Mergi la conţinutul principal

La Însurăţei şi Ianca, au curs amenzile în ziua de Florii

poliţiştii i-au urmărit pe şosele pe şoferii certaţi cu legislaţia rutieră dar i-au liniştit şi pe indivizii puşi pe scandal • amenzile au depăşit 17.000 lei

 

Ziua de duminică, când toată lumea a sărbătorit “Floriile”, a mai adus şi nişte amenzi pentru şoferii şi comercianţii certaţi cu legea, sau indivizii puşi pe scandal. La Ianca şi Însurăţei, controalele au fost în toi.

Astfel, în cursul zilei de 9 aprilie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului, Poliţiei Oraşului Ianca şi Poliţiei Oraşului Însurăţei au acţionat atât în municipiu, cât şi în localităţile din mediul rural, pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine publică, prevenirea faptelor ilegale de comerţ şi accidentelor rutiere produse din cauza inconştienţei unor şoferi.

Au fost verificate 11 unităţi comerciale, legitimate 34 de persoane şi oprite în trafic 28 de autovehicule. De asemenea, poliţiştii au constatat o infracţiune şi 47 de contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de peste 17.000 lei. Dintre acestea, 22 au fost pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 2 conform Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, 9 la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi linistii publice. Alte 12 sancţiuni s-au aplicat la Legea 145/2014 pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieţei produselor din sectorul agricol.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro