Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

L-a batut pina si-a rupt splina

Parchetul de pe linga Judecatoria Braila a dispus trimiterea in judecata a lui Ionut Coman, 20 de ani, individ fara ocupatie si fara loc de munca, pentru savirsirea infractiunii de vatamare corporala grava (art. 182 Cod Penal). In primavara trecuta, inculpatul i-a tras un pumn unui barbat pe care nu-l cunostea prea bine, acesta lovindu-se in cadere de niste bolovani si suferind leziuni ce i-au pus viata in primejdie.
Incidentul s-a petrecut in seara zilei de 5 martie 2006, pe strada Iezerului, din cartierul Pisc. Potrivit anchetatorilor, in jurul orei 21.30, inculpatul Ionut Coman - care era insotit de citiva prieteni - s-a intilnit intimplator cu partea vatamata, Ion Samson. Intrucit era sub influenta bauturilor alcoolice, Samson i-ar fi adresat injurii lui Coman, motiv pentru care acesta s-a intors din drum si i-a tras un pumn in figura. Cum in zona se afla o gramada de bolovani si moloz, in cadere, victima - care s-a lovit zdravan in torace - a suferit leziuni grave, pentru a caror vindecare i-au fost necesare 35 de zile de ingrijiri medicale.
Ion Samson a zacut citeva minute in strada, dupa care s-a indreptat impleticindu-se spre casa, din pricina leziunilor interne grave. In aceeasi noapte, el a fost transportat cu o ambulanta la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, Sectia Chirurgie, fiind diagnosticat cu "fractura C10 stinga si ruptura de splina". Victima agresiunii a fost operata, interventia necesitind mai multe zile de spitalizare, medicii reusind in final sa-i salveze viata. Audiat pe parcursul urmaririi penale, Samson a declarat ca va solicita despagubiri civile in fata completului de judecata.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii