Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kofi Annan considera situatia din Irak mai grava decit cea din Afganistan

Secretarul general al ONU, Kofi Annan, apreciaza ca Irakul le ofera teroristilor un refugiu mai sigur decit cel pe care il asigura Afganistanul pentru talibani, informeaza AFP.
"Obisnuim sa consideram Afganistanul drept centru al activitatilor teroriste. Am impresia ca Irakul a devenit o problema enorma, mai grava decit Afganistanul", a afirmat Kofi Annan intr-un interviu pentru radio BBC.
"Foarte multi musulmani sint nemultumiti acum si se considera victime in propriile tari si in Occident. Se simt tinte, iar situatia din Irak nu a rezolvat lucrurile" in aceasta privinta, a spus el.
Annan a provocat, anul trecut, nemultumirea Statelor Unite, dupa ce a apreciat ca razboiul din Irak a fost ilegal, deoarece a fost declansat fara aprobarea ONU.
Kofi Annan participa, la Londra, la o conferinta a donatorilor Fondului Global al ONU in lupta impotriva SIDA, malariei si tuberculozei.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii