Mergi la conţinutul principal

Kinder a câștigat “Cazasu Cup Decathlon” la grupa 2009

* formația brăileană s-a clasat pe locul al treilea la categoria de vârstă 2011

 

În weekend-ul trecut, la Cazasu, au avut loc două turnee de fotbal, la primul au participat jucătorii născuți în 2009, la cel de-al doilea cei născuți în 2011.

Sâmbătă, la grupa 2009, “Cazasu Cup Decathlon” a revenit echipei Kinder. În primul meci, Kinder a dispus cu 8-1 de Sportul Chiscani, golurile echipei pregătite de Viorel Tănase fiind marcate de Ștefan Brăguță, Angel Gerea, Ciprian Andrei, Rareș Coman, Darius Băjenaru, David Bulancea, Vlad Stoica și Denis Ertrugul. Kinder a trecut apoi cu 3-0 de Luceafărul Brăila, au înscris Gerea 2 și Brăguță, iar în cel de-al treilea a învins-o cu 2-1 pe Dacia Unirea, marcatori fiind Andrei și Dănuț Crăciun. În finală, echipa pregătită de Viorel Tănase a terminat la egalitate, 2-2, disputa cu Campionii Galați. Golurile formației brăilene au fost înscrise de Brăguță și Vlad Stoica. La loviturile de departajare Kinder s-a impus cu scorul de 3-1 prin golurile marcate de Ștefan Brăguță, Denis Ertrugul și Angel Gerea și a câștigat turneul. Pe locul al doilea s-a clasat echipa Campionii Galați, iar pe al treilea Luceafărul Brăila.

Lotul de jucători al echipei Kinder: Mihai Chivu, Rareș Coman, Ianis Seniuc, Andrei Ciocan,  Denis Ertrugul, Angel Gerea, Ștefan Brăguță, David Bulancea, Vlad Stoica, Denis Lipan, Ciprian Andrei, Gabriel Ivan, Darius Băjenaru, Dănuț Crăciun.

La grupa 2011, Kinder Brăila a participat cu jucătorii născuți în 2012, care au câștigat recent turneul de la Cheile Grădiștei. La acest turneu jucătorii pregătiți de Cristi Ichim și Florin Giurgiu s-au clasat pe locul al treilea.

Kinder a câștigat cu 11-2, meciul cu Dunărea Galați, au marcat Sebastian Lazăr 4, Andrei Simion 2, Matei Grozea 2, Răzvan Giurgiu 2, Darius Mândrilă, iar în cel de-al doilea joc, echipa brăileană s-a impus cu 4-3 în fața formației gazdă a turneului, ACSC Cazasu, un meci în care Răzvan Giurgiu și Matei Grozea au marcat câte o “dublă”. Kinder Brăila a pierdut cu 2-0 partida cu Campionii Galați, dar s-a impus cu 4-3, în finala mică în disputa cu Dacia Unirea, marcatori fiind Lazăr, Stoica, Grozea și Șerban. La această categorie de vârstă pe primele două locuri s-au clasat Luceafărul Galați, respectiv Campionii Galați.

Lotul de jucători al echipei Kinder Brăila: Luca Gavrilă, Ștefan Chivu, Vlăduț Popa, Matei Grozea, Alin Șerban, Darius Mândrilă, Robert Stoica, Sebastian Lazăr, Paul Budaș, Răzvan Giurgiu, Sergiu Arhip, Teodor Drăgan, Andrei Simion.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro