Mergi la conţinutul principal

Kinder Brăila, locul al cincilea la “Gold Cup”

* la turneul internaţional de fotbal de la Piatra Neamţ rezervat fotbaliştilor născuţi în 2012, au participat 20 de formaţii din ţară şi străinătate

 

 

 

 

 

Clubul Kinder Brăila a participat cu echipa formată din jucători născuţi în anul 2012 la turneul internaţional de fotbal “Gold Cup”, de la Piatra Neamţ, o competiţie la care s-au înscris 20 de formaţii din ţară şi străinătate.

Turneul s-a desfăşurat, în perioada 18-20 iunie, pe stadionul Ceahlăul, iar Kinder a avut o evoluţie bună şi s-a clasat pe locul al cincilea.

Formaţia brăileană pregătită de antrenorul Cristi Ichim a fost repartizată în grupa B. Kinder a câştigat cu 3-0 meciul cu CSO Buhuşi, au marcat Andrei Simion, Matei Grozea şi Sebastian Lazăr, iar în cel de-al doilea meci din grupă a dispus cu 6-0 de Ştiinţa Miroslava. Pentru formaţia brăileană au înscris Matei Grozea 2, Andrei Simion, Sebastian Lazăr, Darius Mândrilă, însă în acestă partidă Kinder a beneficiat şi de un autogol al echipei adverse. În cel de-al treilea joc din grupa B Kinder a fost învinsă la limită, 2-1, de Unirea Ruginoasa, singurul gol al formaţiei de la Dunăre fiind înscris de Matei Grozea.

În sferturile de finală, Kinder, locul al doilea din grupa B, a pierdut, 0-4, partida cu Didi Junior Iaşi.

Au urmat jocurile pentru locurile 5-8. Formaţia brăileană a câştigat clar, 3-0, meciul cu Unirea Ruginoasa, au marcat Răzvan Giurgiu, Vlad Popa, Ştefan Chivu, apoi a trecut cu 1-0 de FC Toro Străşeni din Republica Moldova, a marcat Alin Şerban, şi a încheiat turneul pe locul al cincilea.

La acest turneu, Kinder a deplasat următorul lot de jucători: Luca Gavrilă, Ştefan Chivu, Darius Mândrilă, Sergiu Arhip, Andrei Simion, Paul Budaş, Matei Grozea, Sebastian Lazăr, Răzvan Giurgiu, Vlad Popa, Alin Şerban.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro