Mergi la conţinutul principal

Kinder Brăila a câștigat “Cazasu Cup 2021” la grupa 2013

* la categoria de vârstă 2011 formația brăileană s-a clasat pe locul al treilea * Luca Gavrilă a fost desemnat cel mai bun portar, iar Sebastian Lazăr, golgeterul turneului

 

Sâmbătă, 6 noiembrie, Kinder Brăila a participat la “Cazasu Cup 2021”, competiție care s-a desfășurat la două categorii de vârstă, 2011 și 2013.

La prima categorie de vârstă, cea a copiilor născuți în 2011, Kinder s-a clasat pe locul al treilea. Kinder, pregătită de profesorii Florin Giurgiu și Cristi Ichim, a câștigat cu 2-0 meciul cu ACSC Cazasu, marcatorii fiind Șerban și Grozea. Formația brăileană s-a impus apoi cu 4-1 în partida cu Sport Star Buzău. Au marcat Lazăr 3 goluri și Șerban. Kinder a pierdut, 1-4, cu Stars Brăila, apoi a câștigat la scor, 8-0, meciul cu Sporting Galați. Golurile învingătorilor au fost semnate de Lazăr 3, Șerban 2, Giurgiu 2 și Budaș.

În ultimul meci de la această categorie de vârstă Kinder a remizat, 2-2, cu Kinder Constanța, cele două goluri fiind marcate de Șerban și Stoica. Kinder Constanța s-a clasat pe primul loc, poziția a doua i-a revenit echipei Stars Brăila, iar a treia a fost adjudecată de Kinder Brăila.

Lotul de jucători la categoria de vârstă 2011: Luca Gavrilă, Ștefan Chivu, Teodor Drăgan , Vlăduț Popa,  Matei Grozea, Alin Șerban, Darius Mândrilă, Sebastian Lazăr,  Răzvan Giurgiu,  Andrei Simion,  Sergiu Arhip, Mario Nedelciu, Paul Budaș, Robert Stoica.

Duminică, Kinder a câștigat turneul rezervat copiilor născuți în 2013.

În grupă, Kinder a trecut cu 7-1 de Dacia Unirea. Lazăr a marcat 4 goluri, celelalte fiind realizate de Ciulea 2 și Giurgiu. Tot la scor, 7-0, a câștigat echipa brăileană și partida cu Sport Star Buzău, au marcat Lazăr cu 3 goluri, Giurgiu 2, Ciulea și Popa. În ultimul meci din grupă Kinder Brăila a trecut cu 4-0 de Juniorul Țăndărei, grație golurilor marcate de Giurgiu 2, Lazăr și Ciulea. În semifinale, Kinder Brăila a dispus cu 3-0 de Sporting Galați, golurile fiind semnate de Ciulea 2 și Lazăr. Formația brăileană, pregătită de profesorii Florin Giurgiu și Cristi Ichim, a câștigat la scor, 5-0, finala mare cu Juniorul Țăndărei. Au marcat Lazăr 3 goluri și Popa 2.

Clasamentul final: 1 Kinder Brăila, 2 Juniorul Țăndărei, 3 Stars Brăila.

Lotul de jucători la categoria de vârstă 2013: Luca Gavrilă, Ștefan Chivu, Robert Stoica, Sebastian Lazăr, Ștefan Ciulea, Vlăduț Popa, Silviu Grecu, Rareș Aldea, Gabriel Anghel,  Răzvan Giurgiu, Eric Leonte.

Kinder a primit și două premiii speciale. Luca Gavrilă de la grupa 2011 a fost desemnat cel mai bun portar, iar Sebastian Lazăr, de la grupa 2013 a fost desemnat golgeterul turneului.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro