Mergi la conţinutul principal

Kasai, un club în ascensiune

* noua generație de sportivi pregătită de sensei Nicu Mihai are un viitor frumos în karate-ul național

 

 

 

Rezultate notabile, la etapa de zonă a Campionatului Național de karate tradițional, de la Brăila, au avut sportivii clubului Kasai, pregătiți de sensei Nicu Mihai. Toți karateka s-au calificat pentru etapa finală.

La copii 4, secțiunea 9-4 KYU, la kata feminin, Elia Fadei s-a clasat pe primul loc, iar la kihon kumite și-a trecut în cont un loc 3. La masculin, Darius Rusu a ocupat poziția a 5-a la kata și la kihon ippon kumite. Tot la kihon ippon kumite, pe 5 s-a clasat și Andrei Buriu. Adriana Shang a obținut un loc 3, la kata individual, în competiția copiilor 3, 9-4 KYU, în timp ce la masculin Aman Irimia a obținut aceeași performanță la kata, iar la kihon ippon kumite a bifat un loc 5.

La copii 2, 9-4 KYU, în proba de kata individual feminin primele trei locuri au fost amanetate de sportivii clubului Kasai, ordinea fiind următoarea Antonia Cozma, Ana Maria Horvat, Denisa Epuraș. Tot la această probă, Carla Ezaru a obținut locul al 5-lea. La kumite individual a câștigat Ana Maria Horvat, aceasta fiind urmată de colegele Antonia Cozma și Denisa Epuraș. Horvat, Cozma și Epuraș s-au clasat pe prima poziție la kata echipe. La masculin, la kata, Manuel Cotigă s-a clasat pe locul al 2-lea, iar Denis Patap a bifat un loc 5. La kumite masculin, Ștefan Pavlov s-a clasat pe 2, Denis Patap pe 3, iar Manuel Cotigă pe 5. Denis Patap, Aman Irimia și Luca Iuga au câștigat proba de kata echipe.

În concursul copiilor 1, rezultatele au fost la fel de bune. Bianca Agape a câștigat proba de kata, aceeași performanță fiind realizată de Bianca Agape, Adriana Shang, Carla Ezau la kata echipe. La copii 1, 3-2 KYU, Ștefan Cabuz și-a trecut în cont două locuri 3, la kata și la kumite. La kata echipe Ștefan Cabuz, Andrei Pungă și Manuel Cotigă s-au clasat pe locul al 5-lea.

Sunt foarte mulțumit de rezultatele obținute de sportivii noștri. Unii dintre ei nu au niciun an de pregătire. Am încredere în ei și sunt sigur că vârfurile vor urca pe podium la etapa finală”, ne-a declarat sensei Nicu Mihai.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro