Karateka de la Marţial Budo au făcut o figură frumoasă la Piatra Neamţ | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

Karateka de la Marţial Budo au făcut o figură frumoasă la Piatra Neamţ

• clubul brăilean a deplasat la etapa de zonă a Campionatului Naţional de Karate Fudokan şapte sportivi • toţi s-au calificat pentru faza finală de la Brăila

 

La etapa de zonă a Campionatului Naţional de Karate Fudokan, clubul Marţial Budo Brăila, coordonat de sensei Florica Pricob, a participat cu şapte sportivi şi toţi s-au calificat, la probele în care au concurat, în etapa finală care va avea loc în septembrie, în Brăila.

La cadeţi, Mihai Mazâlu a obţinut două locuri doi, la kumite individual şi la enbu mixt, împreună cu Izabela Oancea, un loc trei la fuku go şi un loc cinci la kata individual. Tot la această categorie de vârstă, Catrinel Iacob a bifat două locuri întâi, la kata individual şi la fuku go, un loc trei la kata echipe junioare, împreună cu Izabela Oancea şi Casyana Anghel.  Izabela Oancea s-a impus în proba de kata individual, a obţinut locul secund atât la kata echipe cât şi la enbu mixt, iar la fuku go şi la kata individiual a terminat concursul pe locul al cincilea.

La juniori, Casyana Anghel a bifat un loc întâi la kumite individual, iar la fuku go şi la kata echipe s-a clasat pe poziţia a doua.

Sportivii de la Marţial Budo au avut rezultate bune şi la tineret. La această categorie de vârstă, Maria Iacob a câştigat două probe, kata individual şi fuku go, iar la kumite individual s-a clasat pe locul secund, dar a mai obţinut calificare la faza finală şi în proba de enbu mixt alături de Andrei Fătu.

Tot la tineret, Cezar Şerbănescu a obţinut două locuri doi la kumite individual şi la enbu masculin, alături de Andrei Fătu, şi un loc trei la fuku go.

Andrei Fătu s-a clasat pe primul loc la kata individual, kumite individual şi fuku go, a bifat locul al doilea la enbu masculin şi pe al patrulea la enbu mixt.

“Rezultatele în opinia mea sunt foarte bune, am participat cu şapte sportivi şi toţi s-au calificat, la probele în care au concurat, la faza finală. Remarc în mod deosebit doi sportivi care, deşi sunt studenţi în alte oraşe, mă refer la Fătu care îşi face studiile universitare la Politehnică, la Bucureşti şi la Maria Iacob, studentă la medicină la Constanţa, vin la antrenamente săptămânal şi reprezintă cu brio clubul nostru în competiţiile naţionale şi internaţionale”, ne-a declarat sensei Florica Pricob.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro