Mergi la conţinutul principal

Kaiaciştii şi canoiştii de la CSM Brăila au plecat luni la Bascov

• după cinci zile de cantonament, sportivii vor lua startul la Campionatele Naţionale de kaiac canoe pentru cadeţi, juniori II, juniori I şi seniori • naţionalele de box de la Eforie Nord, care urmau să se deruleze în aceeaşi perioadă, au fost anulate

 

Veste bună pentru sportivii secţiei de kaiac canoe de la CSM Brăila, Campionatele Naţionale rezervate categoriilor de vârstă cadeţi, juniori II, juniori I şi seniori se vor desfăşura conform planificării, la Bascov, în perioada 30 august – 6 septembrie.

Astfel că, ieri dimineaţă, 17 sportivi însoţiţi de antrenorii Florentina Ion şi Gheorghe Constatinov, precum şi de Gheorghe Bibicu, cel care se ocupă de buna funcţionare a bărcilor de concurs, au plecat la Bascov. Până sâmbătă, 29 august, componenţii lotului brăilean vor face antrenamente pe lacul unde vor avea loc concursurile oficiale, pentru acomodare.

Lotul de la CSM Brăila, este format din următorii sportivi: Robert Calaver, Vlad Olteanu, Dragoş Ivan, Valentin Turea, Ştefan Pană, Flavius Urse, Matei Ion, Lucian Jercan, Gabriel Istrate, Maria Mocanu, Alexandru Popescu, Ionuţ Lungu, Ionuţ Ghenov, Nicolas Giurgea, Andrei Diţă, Alexandru Diţă, Lorena Manolică.

În altă ordine de idei, Campionatele Naţionale de box feminin care urmau să se desfăş la Eforie Nord, în perioada 31 august – 6 septembrie au fost anulate. CSM Brăila urma să participe la această competiţie cu patru pugiliste, consacratele Andreea Bordea şi Alina Turtoi şi debutantele Gabriela Bălan şi Maria Enache.

“Sportivii secţiei de kaiac canoe au plecat la Bascov pentru naţionalele care vor începe pe 30 august. Au avut ceva emoţii, dar la finalul săptămânii trecute au primit vestea cea bună iar luni au plecat. Nu acelaşi lucru putem spune despre sportivele secţiei de box. Campionatele Naţionale feminine nu se vor mai desfăşura în perioada anunţată iniţial. Federaţia Română de Box nu a primit acordul de la Ministerul Tineretului şi Sportului şi nici de la Direcţia de Sănătate Publică. Deocamdată nu se ştie dacă aceste naţionale se vor mai desfăşura. Cert este că în luna septembrie acestea nu vor avea loc”, ne-a declarat Anamaria Necoară, directorul interimar al CSM Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro