Mergi la conţinutul principal

Kaiaciştii şi canoiştii brăileni au început cu dreptul sezonul competiţional 2014

Gheorghe Stoian, care este component al lotului naţional de juniori I, a câştigat atât cursa de canoe 1 pe distanţa de 1.000 de metri cât şi pe cea de canoe 2 pe distanţa de 200 de metri, alături de Mihai Pârvu, ambele în competiţia juniorilor II. La rândul său, Mihai Pârvu s-a clasat pe poziţia a treia la canoe 1 - 200 m, apoi, împreună cu Alexandru Boţoroga au obţinut acelaşi rezultat la canoe 2 - 1.000 m, curse desfăşurate de asemenea în concursul juniorilor II.
Tot la Bascov, în perioada 30 aprilie - 4 mai s-a desfăşurat Campionatul Naţional de fond rezervat juniorilor, iar la această competiţie brăilenii au cucerit o medalie de aur, una de argint şi două de bronz.
Gheorghe Stoian, Mihai Pârvu, Alexandru Boţoroga, Mihai Ivanov, sportivii pregătirţi de antrenorii Florentina Ion şi Marin Blându, au devenit campioni naţionali în proba de canoe 4 pe distanţa de 3.000 de metri în competiţia juniorilor II, iar colegii lor de grupă, Ciprian Sârbu şi Robert Calaver au cucerit medalia de argint în proba de kaiac 2 pe distanţa de 3.000 de metri în concursul juniorilor III. Medaliile de bronz au fost adjudecate în proba de canoe 2 - 3.000 m, la juniori II, de Victor Săraru şi Eugen Teodor de la grupa antrenorului Gheorghe Constatinov şi respectiv Victor Văsii şi Manuel Stamen de la grupa antrenorului Ionel Baciu, la kaiac 2 - 3000 m, la juniori III.
"A fost pentru prima dată când am fost toţi îmbrăcaţi la fel, iar meritele aparţin conducerii clubului, care a oferit echipamente noi de firmă tuturor sportivilor. Rezultatele de la primele competiţii oficiale din 2014 sunt foarte bune, iar şansele ca Stoian, care deşi este încă junior II, să participe la concursurile internaţionale din acest an au crescut considerabil. Evoluţiile lui Stoian nu au rămas fără ecou în lumea iubitorilor de kaiac canoe şi vreau să-i mulţumesc pe această cale lui Mădălin Costin pentru cadoul făcut sportivului, unul foarte important pentru cariera lui viitoare, o canoe şi două pagăi", a declarat antrenoarea Florentina Ion.
"Rezultatele acestor secţii fruntaşe din cadrul clubului nostru nu fac decât să certifice faptul că unde se munceşte cu seriozitate rezultatele importante apar tot timpul. Îi felicit atât pe antrenori, cât şi pe sportivi pentru ceea ce au realizat la Bascov şi sper ca şi la viitoarele concursuri să ne regăsim printre protagonişti", a punctat profesorul Marian Neta, directorul CSM Brăila.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro