Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Juventus Old-Boys, locul al doilea la Supercupa României Old-Boys

* competiție organizată la Râmnicu Vâlcea de Federația de Minifotbal din România * Ionuț Baicu a fost desemnat portarul turneului

 

Echipa de minifotbal Juventus Old-Boys Brăila a obținut o performanță notabilă, s-a clasat pe locul al doilea la Supercupa României Old-Boys, la categoria de vârstă plus 40 de ani, competiție organizată în perioada 8-10 octombrie, la Râmnicu Vâlcea, de Federația de Minifotbal din România. O competiție care a reunit la start cele mai bune echipe din țara noastră, formații care au avut în componență fotbaliști care au evoluat în primul eșalon al României, precum Sorin Frunză, Stelian Stancu sau Romeo Bunică.

Reprezentanta Campionatului de Minifotbal Brăila, Juventus Old-Boys, a fost repartizată în grupa C, alături de Peppy Dolce Vita Tg. Jiu, Oltenia Arena Sport Vâlcea și Victoria București.

Echipa brăileană s-a clasat pe locul al treilea în grupă și în sferturile de finală a dispus cu 4-2 de Speed Park Bacău. În semifinale, Juventus Old-Boys Brăila a câștigat cu 2-1 partida cu Galactic și s-a calificat în finala competiției. În ultimul act al Supercupei României Old-Boys, formația brăileană a pierdut cu 1-0 în fața uneia dintre cele mai bune echipe din țară, Tazmannschaft Old-Boys București, unicul gol fiind marcat de ex stelistul Stelian Stancu.

Portarul turneului a fost desemnat Ionuț Baicu de la Juventus Old-Boys Brăila.

“Echipa noastră a reprezentat cu cinste minifotbalul brăilean. Îi felicit pe această cale pe jucători pentru titlul de vicecampioni obținut, dar și pe managerul echipei, Cristian Dobre, pentru implicarea de care a dat dovadă”, ne-a declarat Paul Stoian, organizatorul Campionatului de minifotbal Brăila.

Lotul echipei Juventus Old-Boys Brăila: Ionuț Baicu, Laurențiu Ivan, Mardale Dorin, Ionel Bratosin, Manuel Pârlețeanu, Nicolae Rotaru, Cristian Dobre, Alin Ovidiu Pănuț, Bogdan Draghia și Ionel Vioreanu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii