Mergi la conţinutul principal

Jurnaliştii brăileni, donaţii în campania “Puneţi mâna pe o carte!”

• ziarista Mihaela Dan a făcut o donaţie consistentă, iar zecile de volume dăruite de aceasta vor putea fi împrumutate de cititorii care vor veni din luna septembrie la “Căsuţa cu cărţi” din Grădina Mare • şi jurnaliştii de la “Obiectiv” au făcut, zilele acestea, donaţii importante • de asemenea, continuă să sosească donaţiile şi de la brăileni  • cei care vor să adauge o cărticică în biblioteca noastră o pot face venind la sediul redacţiei “Obiectiv”, Str. Mihai Eminescu nr. 56

 

Cât de frumos este să te întorci din mini-vacanţa de Sf. Maria, iar la redacţie să găseşti o cutie mare, plină cu cărţi! Acest lucru s-a întâmplat zilele trecute, atunci când jurnalista Mihaela Dan ne-a trimis zeci de volume pe care să le putem folosi în campania “Puneţi mâna pe o carte!”, alăturându-se astfel iniţiativei lansate de cotidianul Obiectiv - Vocea Brăilei şi Asociaţia pentru Adevăr, în parteneriat cu Primăria Municipiului Brăila şi Editura Nemira. Zecile de exemplare vor fi puse la loc de cinste în biblioteca noastră şi vor fi disponibile pentru cititori din luna septembrie, în Grădina Mare, acolo unde va fi amplasată “Căsuţa cu poveşti”.

Iar donaţiile de carte nu se opresc aici. În urmă cu câteva zile, un brăilean care a dorit să îşi păstreze anonimatul ne-a dărutui trei exemplare: o carte pentru copii şi două pentru adulţi. Donatorul ne-a promis că va reveni cu noi volume. Desigur, redactorii “Obiectiv” nu puteau lipsi de pe lista donatorilor, în ultimele zile ei făcând donaţii importante, volume atât pentru copii cât şi pentru adulţi. Şi aşa, cărticică cu cărticică, ideea bibliotecii în aer liber prinde tot mai mult contur. Le mulţumim tuturor donatorilor de până acum şi invităm în continuare toţi brăilenii să fie parte din această frumoasă poveste. Vă aşteptăm cărţile la sediul redacţiei Obiectiv - Vocea Brăile, str. Mihai Eminescu nr. 56, parter, la departamentul de Mica Publicitate, de luni până vineri, între orele 8.30-15.30 şi sâmbăta între orele 9.30-12.30. Precizăm că volumele nu trebuie să fie noi, dar să fie în stare bună. Fie că vorbim de scriitori brăileni, români sau străini, clasici sau contemporani, fie că sunt basme, poveşti, nuvele, romane celebre, trilogii fantasy sau cărţi de dezvoltare personală, ne dorim ca în căsuţă să se regăsească exemplare pentru toate gusturile.

Dăruieşte o carte! Fii parte din poveste!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro