Mergi la conţinutul principal

Juniorii III brăileni au cucerit două medalii de aur

• Alexandru Şendrea, de la CSM Brăila, a devenit campion naţional la 90 m garduri • Lucian Sâmpetru, Darius Techiu, Cristian Avramescu şi Claudiu Săvulescu au cucerit aurul în proba de ştafetă 4x100 m

 

La ediţia 2018 a Campioatului Naţional de atletism rezervat juniorilor III ambele cluburi brăilene au cucerit câte o medalie de aur.

Alexandru Şendrea, sportiv pregătit de profesoara Irina Roată la CSM Brăila, a cucerit aurul la 90 m garduri. Atletul brăilean a scos un timp bun în serii, 12.89 secunde, însă în finală din cauza vântului şi a ploii a oprit acele cronometrului după 3.05 secunde. Cel de-al doilea reprezentant al CSM-ului, Denis Neacşu

s-a clasat pe poziţia a 11-a, dar a realizat un nou record personal.

“Noi ne-am realizat obiectivele, Şendrea a devenit campion naţional la garduri, iar Neacşu, care este în primul an la această categorie de vârstă, a realizat un nou record personal”, ne-a declarat profesoara Irina Roată.

Atleţii de la LPS Brăila şi-au trecut în cont medalia de aur în proba de ştafetă 4x100 m, componenţa acesteia fiind următoarea: Lucian Sâmpetru, Darius Techiu, ambii de la grupa profesorului Fănel Ionescu, Cristian Avramescu, de la grupa profesoarei Luiza Gorceac şi Claudiu Săvulescu, de la grupa profesorului Nicolae Iorga.

Şi alţi atleţi de la LPS brăila au ajuns în finale, însă nu au reuşit să urce pe podium. Astfel, la 80 m garduri Alessia Ion s-a clasat pe locul al 5-lea, iar Simona Sămuşan pe al 6-lea, iar în proba de garduri a băieţilor, Claudiu Săvulescu a încheiat cursa pe locul al 6-lea, Lucian Sâmpetru, pe al 7-lea, iar Darius Techiu, pe al 8-lea. Avramescu şi Săvulescu au luat startul şi în finala probei de 300 m garduri şi au încheiat cursa pe locul al 7-lea, respectiv al 8-lea.

Cosmin Tudor a ocupat poziţia a 7-a la triplusalt, iar Beatrice Gologan, la primul ei concurs la această categorie de vârstă, a realizat un nou record personal, 9.77 m.

“Rezultatele sunt bune, am obţinut o medalie de aur la ştafetă şi am avut mulţi finalişti. Câţiva dintre sportivii noştri au fost foarte aproape de podium. Cu experienţa acumulată acum, anul viitor cu siguranţă că rezultatele vor fi altele”, a precizat profesoara Luiza Gorceac.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro