Mergi la conţinutul principal

Juniorii I au cucerit primele titluri naţionale ale szonului atletic de sală

• Robert Simion a câştigat proba de 60 m garduri, iar Alexandru Şendrea s-a impus în proba de triplusalt • Denisa Balaban este vicecampioană naţională

 

Atleţii brăileni juniori I de la LPS Brăila şi CSM Brăila care au avut drept obiective medalii în finalele naţionalelor de sală sunt în grafic.

Robert Simion, sportiv pregătit la LPS Brăila de profesoara Sica Lazăr, a câştigat proba de 60 m garduri şi implicit titlul de campion naţional, cu un nou record personal, 8:16 secunde.

Atletul Alexandru Şendrea de la CSM Brăila, pregătit de profesoara Irina Roată, a cucerit titlul naţional în proba de triplusalt, cu un rezultat, de asemenea, foarte bun, 14,25 m.

Mă aşteptam la o medalie dar la titlul naţional nu. Însă Alexandru, deşi s-a aflat la al treilea lui concurs din acest an, a avut o evoluţie foarte bună şi s-a clasat pe primul loc la triplusalt. Am început cu dreptul sezonul competiţional de sală”, ne-a declarat profesoara Irina Roată.

Surpriza plăcută a delegaţiei de la LPS Brăila a fost realizată de către Denisa Balaban, de la grupa profesorului Fănel Ionescu. Aceasta s-a clasat pe locul al doilea la garduri, timpul realizat de ea fiind 8:94 secunde. În afară de Simion, în finala probei de 60 m garduri, LPS Brăila a mai avut doi reprezentanţi, pe Darius Techiu care s-a clasat pe locul al patrulea şi pe Robert Hariga care a ocupat poziţia a şasea.

“Rezultatele sunt foarte bune. Puteam cuceri şi un bronz dar miimile au făcut diferenţa la garduri, iar Techiu s-a casat pe locul al patrulea. Însă acesta este junior II şi de aceea afirm că evoluţia sa a fost foarte bună în compania sportivilor cu vârste mai mari. Surpriza plăcută a reprezentat-o Denisa Balaban care a devenit vicecampioană naţională. Atât Techiu cât şi Balaban sunt juniori II în primul an şi de la ei aşteptăm medalii la categoria lor de vârstă”, a punctat profesoara Sica Lazăr.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro