Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jumatate din trupele suplimentare americane se afla deja in Irak

Circa jumatate din cei 30.000 de militari americani care suplimenteaza efectivele armate din Irak a fost desfasurati, deja, in aceasta tara, a declarat, duminica, un oficial de rang inalt din cadrul armatei Statelor Unite, citat de Reuters.
Restul militarilor sint desfasurati fie in tara vecina, Kuwait, fie se indreapta spre Irak, a afirmat la Bagdad contraamirarul Mark Fox. In total, in Irak sint desfasurati, in prezent, circa 140.000 de militari americani.
"Ne asteptam ca restul sa ajunga in teren pina la inceputul lunii iunie", a spus el.
Fox a avertizat ca succesul ofensivei de la Bagdad nu se va vedea in citeva zile sau saptamini, ci abia peste citeva luni.
Cea mai mare parte a trupelor americane sint desfasurate la Bagdad, unde Statele Unite incearca sa combata violentele interconfesionale, dar si in provincia vestica Anbar, focar al insurgentei arabilor sunniti.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii