Mergi la conţinutul principal

Jumătate de tonă de fier vechi fără acte, confiscată de poliţişti

marfa era transportată cu autoutilitarele, de doi bărbaţi din judeţul Călăraşi, care nu aveau însă şi acte pentru a dovedi provenienţa fierului vechi

 

Doi bărbaţi din judeţul Călăraşi transportau o importantă cantitate de deşeuri din fier, însă poliţiştii brăileni i-au oprit pentru control. S-a constatat că nu există acte pentru cele aproape 500 kg de deşeuri.

În ziua de 19 octombrie, ora 11.00, poliţişti din cadrul Postului de poliţie comunal Mircea Vodă l-au depistat în trafic pe un tânăr de 32 ani, domiciliat în comuna Săruleşti, judeţul Călăraşi. Acesta transporta cu o autoutilitară cantitatea de 250 kilograme de deşeuri feroase, fără a avea documente de provenienţă. Tânărul s-a ales cu o amendă, conform Legii nr. 12/1990 privind sancţionarea unor acte de comerţ ilicit. Cantitatea de deşeuri a fost confiscată şi predată la un  centru autorizat de colectare.

În aceeaşi zi, pe raza comunei Surdila Găiseanca, poliţiştii au depistat un alt bărbat, în vârstă de 46 de ani, tot din comuna Săruleşti, care transporta cu o autoutilitară 230 kg deşeuri feroase. Şi în cazul acestuia lipseau documentele de provenienţă. Acesta a fost sancţionat contravenţional, iar cantitatea de fier vechi a fost confiscată.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro