Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jucatorii din Zavoaia i-au facut cadou victoria capitanului echipei

Duminica, in prima etapa judeteana a Cupei Romaniei la fotbal, s-au derulat multe partide interesante chiar daca scorurile nu reflecta echilibrul din teren. Un astfel de meci s-a derulat la Dedulesti, intre Spicul Zavoaia si Steaua Satuc.
Formatia din Zavoaia, cu toate ca a primit o replica viguroasa din partea adversarei, s-a impus cu 8-1 iar jucatorii i-au dedicat victoria lui Costel Cioaca, jucator care in preziua meciului a implinit 39 de ani. Cioaca, pe linga rolul de coordonator, a reusit si un gol superb in repriza a doua. Celelalte goluri ale invingatorilor au fost marcate de Fanel Ciunae 2, cel mai bun jucator de pe teren, el fiind poreclit pentru stilul de joc si "Jardel", Mircea Ionescu 2, Virgil Avram, Florin Popescu, Sorinel Turcu.
Golul de onoare al oaspetilor a fost marcat de Valentin Alecu.

Rezultatele inregistrate in prima etapa din Cupa Romaniei
Spicul Rimnicelu - Rompas Vadeni 3-5
Vointa Sutesti - Infratirea Gemenele 2-3
Recolta Tufesti - Pandurii Tudor Vladimirescu 3-0
Amicii Chiscani - Dacia Bertesti 2-1
Soimii Unirea - Romgal Romanu 0-5
Dunarea Tichilesti - Stanriz Stancuta 8-0
Spicul Zavoaia - Steaua Satuc 8-1
Viitorul Galbenu - Vointa Faurei Sat 3-1
Vointa Plopu - AS Bordei Verde 7-4
Steaua Perisoru - Petrolul Ulmu 5-1

Pentru etapa a doua s-a calificat si AS Jirlau, formatie care la tragerea la sorti a picat cu Luceafarul Rosiori care s-a retras din campionat.
Partida dintre Recolta Ciocile si Vointa Baraganu nu s-a disputat, zona comunei Ciocile fiind in carantina din cauza gripei aviare.
In etapa a doua a Cupei Romaniei, programata pe data de 12 aprilie vor participa cele 12 echipe calificate din Campionatul Judetean plus ultimile patru din Divizia D.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii