Mergi la conţinutul principal

Jucătorii de la CF Brăila sunt deja în vacanţă

Pentru că FRF a fost de acord ca etapele din Liga a II-a la fotbal programate iniţial a se desfăşura în luna decembrie să nu se mai dispute, după meciul de la Iaşi Alin Pânzaru le-a dat vacanţă fotbaliştilor de la CF Brăila. Reluarea pregătirilor fiind preconizată undeva la mijlocul lunii ianuarie 2014.
"Pentru noi a fost foarte bine că s-a întrerupt campionatul, nu ştiu dacă am mai fi găsit 150 de milioane de lei vechi pentru cele două partide. Dacă mai evoluau şi juniorii ne mai trebuiau şi alte fonduri, ca să nu mai vorbim despre costurile cu cazarea şi cu masa, ne-ar fi fost foarte greu să ne descurcăm. Jucătorii au intrat în vacanţă, iar noi trebuie să ne reorganizăm în această iarnă. Salutăm venirea lângă noi a lui Florin Cârligea, dar să fie clar, situaţia noastră financiară este în continuare una foarte dificilă", a fost prima reacţie a preşedintelui CA al CF Brăila, Adelin Soare.
Şi de această dată sursa citată a ţinut să menţioneze faptul că locul ocupat de CF Brăila în acest moment nu este în concordanţă cu valoarea lotului.
"După cele două succese cu echipele de pe podium s-a confirmat ceea ce spuneam eu încă de acum o lună şi ceva de zile, că valoarea lotului nu reflectă poziţia din clasament. Avem multe lucruri de pus la punct în perioada următoare, în primul rând trebuie să găsim şi alte persoane care să ne sprijine financiar ca să putem rezista în acest eşalon. Reunirea lotului se va face probabil pe 13 sau 14 ianuarie 2014", a mai spus Adelin Soare.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro