Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jandarmii sunt alături de elevi în prima zi de şcoală

* luni, 13 septembrie, la festivitățile de deschidere a noului an școlar, efective din cadrul Jandarmeriei Brăila vor fi alături de elevii și cadrele didactice în 32 de unități de învățământ din municipiu și judeţ

 

 

 

 

În prima zi de şcoală, jandarmii vor fi alături de elevi, pentru prevenirea incidentelor.

La școală, în siguranță! Acesta este mesajul pe care jandarmii doresc să-l transmită profesorilor, elevilor și părinților, prin prezența activă în zona unităților de învățământ brăilene.

Luni, 13 septembrie, la festivitățile de deschidere a noului an școlar, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila vor fi alături de elevii și cadrele didactice în 32 de unități de învățământ din municipiu și județ, cu scopul de a preveni faptele ce le-ar putea afecta siguranţa. Pe lângă misiunea de menținere a unui climat de ordine şi siguranţă publică, reprezentanții Jandarmeriei Brăila vor transmite mesajul ministrului Afacerilor Interne cu ocazia începutului anului școlar 2021 – 2022. „Misiunile de prevenire a faptelor antisociale vor continua zilnic în zona unităților de învățământ. Colaborarea dintre colegii noștri și directorii unităților școlare aflate în responsabilitatea Jandarmeriei Brăila va rămâne la fel de strânsă ca până acum, deoarece scopul este comun: siguranța elevilor și a cadrelor didactice, au transmis reprezentanţii Jandarmeriei Brăila.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii