Mergi la conţinutul principal

Jandarmii le promit brăilenilor siguranță la Festivalul Berii, Concursul de Dans Modern și Noaptea Muzeelor

* este un week-end cu multe evenimente și brăilenii sunt așteptați să se bucure în siguranță de acțiunile organizate * jandarmii vor fi în stradă pentru a-i feri pe oameni de incidente neplăcute

 

Sute de brăileni sunt așteptați la evenimentele din acest week-end, iar jandarmii vor avea grijă să nu apară incidente neplăcute. Copiii trebuie supravegheați cu atenție, iar orice incident trebuie sesizat de urgență.

 În perioada 13-15 mai, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Brăila vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică, în municipiul Brăila, la Festivalul Berii, Concursul de dans modern “Să fii dinamic” și Noaptea Muzeelor.

Pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, Inspectoratul de Jandarmi Județean Brăila recomandă participanților să manifeste răbdare, să respecte indicațiile jandarmilor și să evite implicarea în conflicte de orice natură. Oamenii pot solicita sprijin prin sistemul unic de urgență 112, în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială. “Părinții sunt rugați să supravegheze cu atenție sporită copiii, pentru a evita situațiile de rătăcire și pentru a preveni eventualele accidente. Cetățenii trebuie să acorde o atenție sporită bunurilor și obiectelor personale (genți, poșete, bagaje)”, sunt recomandările jandarmilor.

Totodată, sâmbătă după amiază, jandarmii vor asigura măsuri de ordine publică cu ocazia  meciurilor de fotbal din Liga a III-a, dintre echipele CS Făurei-FC Dinamo Bacău și  ACS  Sportul Chiscani - CS Viitorul Ianca.

Sunt reamintite câteva dintre obligațiile care revin spectatorilor în tribune: să nu introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanților la competiția sportivă, să nu afișeze inscripții care incită la ură națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență, să nu se implice în conflicte de orice natură. “La nevoie, puteți conta pe ajutorul colegilor noștri ori apelați numărul unic de urgență 112, susțin reprezentanții IJJ Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro