Mergi la conţinutul principal

Jandarmii brăileni au urcat pe podium la Turneul “Cupa Porto-Franco”

ei au reuşit să obţină locul I la oină, la competiţia desfăşurată, săptămâna trecută, la Galaţi

 

Jandarmii brăileni au reuşit să obţină locul I la oină, la Turneul “Cupa Porto-Franco” (minifotbal şi oină). Evenimentul s-a desfăşurat în perioada 14-17 septembrie, în municipiul Galaţi. La competiţie au participat echipe din cadrul STPF (Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră) Galaţi, STPF Vaslui, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Brăila şi Gruparea de Jandarmi Mobilă “Burebista” Braşov.

La finalul întâlnirilor sportive, organizate de Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor- Regiunea 2 Galaţi, jandarmii brăileni şi-au demonstrat îndemânarea şi s-au clasat pe un loc fruntaş. Potrivit informaţiilor transmise de Jandarmeria Brăila, echipa inspectoratului care promovează acest sport naţional este A.S. Danubius Jandarmi Brăila şi are drept conducător al echipei pe plt. adj. şef Mihai Valentin, iar şef de lot pe căpitanul Iftime Adrian Constantin. În ultimii ani, aceasta a obţinut rezultate foarte bune atât la competiţiile intra-ministeriale, cât şi la alte întâlniri sportive, ultima de acest gen desfăşurându-se chiar duminica aceasta, 17 septembrie, în localitatea Surdila-Greci, judeţul Brăila, unde a obţinut locul II. 

Reuşita jandarmilor arată faptul că oina este un sport cu tradiţie în judeţul Brăila, câştigătoarea primului campionat naţional, desfăşurat la 9 mai 1899, fiind echipa liceului Nicolae Bălcescu din Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro