Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jandarmii brăileni au donat sânge

* miercuri, nouă jandarmi au donat sânge, în cadrul campaniei naționale demarată de Jandarmeria Română, intitulată “Donează sânge! Salvează o viață!”

 

Donare de sânge, pentru salvarea de vieți omenești! Miercuri, 6 octombrie, 27 de oameni au primit o șansă la viață, după ce 9 jandarmi au donat sânge, în cadrul campaniei naționale demarate de Jandarmeria Română, intitulată “Donează sânge! Salvează o viață!”. “Gestul voluntar și benevol al colegilor vine în contextul lipsei acute de sânge din spitale. De la această activitate nu ne dorim decât un singur lucru: exemplul colegilor noștri să fie urmat în societate, iar media zilnică a donatorilor de sânge să fie în creștere. În acest mod, ajutăm atât pacienții, cât și medicii să-și ducă la bun sfârșit actul medical.

De asemenea, nu putem să nu amintim de ceilalți colegi care sunt “donatori onorifici”, în sensul că donează sânge periodic. Numai în ultima săptămână, alți trei jandarmi au călcat pragul Centrului de Transfuzie Sanguină situat pe strada R.S. Campiniu din municipiul Brăila”, se arată în comunicatul transmis de la Jandarmeria Brăila.

Jandarmii amintesc faptul că, în luna aprilie, la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila a mai avut loc activitate de donare de sânge, ceea ce oferă jandarmilor motive întemeiate să poată afirma că vor face un obicei din a ajuta comunitatea și în acest mod, pe lângă misiunile specifice executate pentru siguranța cetățenilor. “Știați că o cantitate de 450 ml de sânge recoltată de la un donator este suficientă pentru salvarea a trei vieți omenești? Vă îndemnăm pe toți cei care puteți dona sânge să faceți acest lucru, iar pentru cei care, din diferite motive, nu pot dona, e suficient să ducă îndemnul mai departe”, este mesajul jandarmilor.

 
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii