Mergi la conţinutul principal

Jandarmii brăileni, 300 de misiuni într-o singură lună

În luna septembrie, forţele de ordine ale Jandarmeriei Brăila au executat aproximativ 300 de misiuni de ordine publică, atât independent, cât şi în cooperare cu alte instituţii. Cele mai multe au fost de menţinere a ordinii publice, jandarmii executând 212 astfel de misiuni.
După cum au precizat plt. maj. Sorin Neftode, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Brăila, au fost executate 13 misiuni de asigurare a ordinii publice cu ocazia desfăşurării unor manifestări culturale, comemorative, religioase, organizate de autorităţile publice locale din oraşul Ianca şi comunele Măxineni şi Salcia Tudor. Alte 9 misiuni au avut loc la meciuri de fotbal, handbal feminin sau la campionatul naţional de dirt -track, iar 17 acţiuni au constat în asigurarea protecţiei transporturilor de valori sau lucrărilor scrise de la examenul de bacalaureat. Jandarmii au executate 21 misiuni împreună cu alte instituţii, respectiv Poliţia, Inspectoratul Teritorial de Muncă, societăţile "Electrica" sau "Braicar". În cadrul acestor misiuni, au fost "vânaţi" hoţii de produse agricole, de elemente componente din triajele CFR sau de energie electrică. Jandarmii şi lucrătorii "Braicar" au fost şi pe urmele indivizilor puşi pe scandal sau pe furat în mijloacele de transport în comun.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro