Mergi la conţinutul principal

Jandarmii în stradă, în minivacanţa de 1 mai

de astăzi şi până la data de 2 mai, aproximativ 120 de jandarmi se vor afla în diferite misiuni de ordine publică

 

În minivacanţa de 1 mai, jandarmii vor avea grijă ca brăilenii să nu aibă parte de incidente neplăcute. Astfel, în perioada 28 aprilie – 02 mai, aproximativ 120 de jandarmi se vor afla în diferite misiuni de ordine publică, atât independent, cât şi în cooperare cu efective de poliţie. Jandarmii vor desfăşura acţiuni specifice, cu precădere în zonele unde se preconizează înregistrarea unui număr mare de persoane, cum ar fi pieţele sau Staţiunea Lacu Sărat, în scopul descurajării celor care pot tulbura liniştea publică sau comit alte fapte antisociale.

De asemenea, lucrătorii Jandarmeriei Brăila vor acţiona în această perioadă şi ca urmare a apelurile făcute de cetăţeni, prin numărul unic de urgenţă112, dar şi pentru respectarea prevederilor legii nr.54/2012 privind desfăşurarea activităţilor de picnic.

Jandarmii atenţionează persoanele fizice, care desfăşoară activităţi de picnic, că au obligaţia să aprindă focul doar în locuri special amenajate şi să îl supravegheze în permanenţă, să lase locul curat, să arunce deşeurile doar la containerele special amenajate. Nerespectarea acestor obligaţii constituie contravenţie şi se sancţionează, în funcţie de faptă, cu amenzi cuprinse între 100 şi 50.000 lei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro