Mergi la conţinutul principal

Jandarmii în acţiune de Bobotează

• forţele de ordine vor avea grijă ca pe timpul ceremoniei religioase ocazionate de Sărbătoarea Botezului Domnului să nu apară incidente neplăcute pentru cetăţeni

 

Ziua de vineri va fi una cu evenimente religioase specifice, ocazionate de Sărbătoarea Botezului Domnului, iar jandarmii vor avea grijă ca totul să se desfăşoare în linişte. Pentru a veni în sprijinul credincioşilor, încă de la primele ore ale dimineţii, jandarmii se vor afla în zona Falezei Dunării şi vor instala garduri de protecţie.

Astfel, pe data de 6 ianuarie, peste 100 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică pe durata procesiunii ce se va desfăşura de la Catedrala Naşterea Domnului către Faleza Dunării, pe următorul itinerar: Bariera Călăraşilor – Calea Călăraşilor – Parcarea Primăriei Brăila – Scena amenajată pe Faleza Dunării, unde va fi oficiată slujba de sfinţire a apelor.  În dispozitivul Jandarmeriei Brăila se vor afla şi lucrători de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila, Poliţia Locală, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Serviciul de Ambulanţă Brăila. Poliţiştii vor acţiona pentru fluidizarea traficului rutier şi pietonal, astfel încât să fie prevenite eventualele accidente rutiere sau alte evenimente.

Jandarmeria Brăila le recomandă cetăţenilor, care intenţionează să ia parte la aceste manifestări religioase, să manifeste calm, înţelegere, să adopte un comportament civilizat, să respecte indicaţiile jandarmilor şi să acorde o atenţie sporită modului de păstrare a bunurilor şi obiectelor personale. Asta, pentru că hoţii stau la pândă şi profită de aglomeraţie.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro