Mergi la conţinutul principal

Jandarmi avansați în grad, înainte de sărbători

* 14 militari ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila au fost avansați în gradul următor înainte de expirarea stagiului militar

 

 

 

În contextul Zilei Naționale a României, 14 militari ai Inspectoratului de Jandarmi Județean (I.J.J.) Brăila au fost avansați în gradul următor înainte de expirarea stagiului minim, de către comanda unității, în cursul zilei de miercuri, 29 noiembrie. În prezența colegilor, 2 ofițeri și 12 subofițeri au primit următoarele grade militare din carieră, după cum urmează: un ofițer a fost avansat înaintea împlinirii stagiului minim de la gradul de locotenent-colonel la colonel; un ofițer de la gradul de căpitan la maior; nouă subofițeri de la gradul de plutonier adjutant la plutonier adjutant șef; doi subofițeri de la gradul de plutonier major la plutonier adjutant; un subofițer de la gradul de sergent major la plutonier.

Inspectorul șef al I.J.J. Brăila, colonel Nicolae Iulian Albăceanu, i-a felicitat pe cei 14 jandarmi și le-a urat mult succes în carieră. „Rămânem în continuare o echipă, iar pe această cale doresc să le transmit felicitările mele inclusiv celor care nu au fost avansați în gradul următor astăzi, deși eforturile fiecăruia dintre dumneavoastră sunt vizibile în misiunile în care sunteți agrenați zilnic”, a punctat col. Albăceanu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro