Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jandarm muscat in timpul serviciului, de un individ recalcitrant

Un tinar din Braila a muscat un jandarm, de suparare ca urma sa fie amendat de acesta. El a fost saltat de o patrula, dupa ce fusese reclamat ca a facut scandal intr-un bar, impreuna cu fratele sau, ambii aflati in stare de ebrietate.
Cei doi frati Ilie, de 22 respectiv 24 de ani, au intrat deja bauti intr-un bar de pe strada Golesti, unde au cerut sa li se dea bautura. Pentru ca barmanita, vazindu-i in ce stare se aflau, a refuzat sa-i serveasca, au inceput sa faca scandal, iar femeia, de frica, a telefonat la Jandarmerie. Intre timp, barbatii au iesit in strada si au inceput sa se bata intre ei. Acolo i-au gasit oamenii legii, care i-au despartit si i-au dus la masina, ca sa le dea amenda. Enervat ca acestia s-au bagat intre ei, unul dintre frati s-a aplecat si l-a muscat de picior pe unul dintre jandarmi. Cei doi au fost imobilizati si au fost dusi la sediul Jandarmeriei, unde au inceput iar sa se certe si sa se injure intre ei. "Pe asta il bat eu, ma, ca sa zica ca l-a batut cineva pe ziua de azi! Da-l dracului! Da-l dracului cu panarama asta!", spunea unul dintre dintre cei doi, suparat pe celalalt. "Lasati-ma, dom’le, in pace! Ia, ma, bagati-ma la puscarie! Bagati-ma, daca puteti! Gata, nu mai stau! Nu mai stau aici! Vreau sa plec!", striga si celalalt.
"Am fost solicitati sa intervenim pe strada Golesti, unde ni s-a reclamat ca erau doi indivizi care faceau scandal la un bar. Cind am ajuns la fata locului, i-am gasit pe cei doi in strada, batindu-se intre ei. Am intervenit, i-am condus la masina, i-am legitimat, cu intentia de a-i sanctiona contraventional. In momentul in care am vrut sa facem acest lucru, au devenit foarte recalcitranti, iar unul dintre acestia chiar m-a muscat de gamba piciorului sting. Au fost condusi la sediul Jamdarmeriei, unde au fost sanctionati contraventional cu o amenda de 400 RON, pentru tulburarea ordinii si linistii publice", ne-a declarat sergent major Teodor Draghici, din cadrul Jandarmeriei Braila.
La plecare, cei doi frati Ilie le-au spus jandarmilor ca se duc sa bea, de suparare ca au fost amendati.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii