Mergi la conţinutul principal

Jaf la drumul mare. Au tăiat arborii de pe marginea şoselei şi i-au dus acasă

Sesizarea a fost făcută încă din 29 ianuarie, la Postul de Poliţie Victoria, din cadrul secţiei 5 - Viziru, cu ocazia unei acţiuni desfăşurate pentru combaterea furturilor şi verificarea transporturilor de material lemnos. Atunci, poliţiştii au observat că pe marginea DJ 211B, la circa 3 km de satul Mihai Bravu, doi plopi prezentau urme recente de tăiere, iar materialul lemnos fusese furat.
Poliţiştii au continuat investigaţiile şi i-au identificat pe cei suspectaţi de comiterea furtului, fiind vorba despre cinci persoane, cu vârste cuprinse între 28 şi 47 de ani, domiciliate în satul Mihai Bravu, comuna Victoria.
Cei cinci, în perioada 10 - 28 ianuarie, ar fi sustras în mod repetat materialul lemnos rezultat în urma tăierii celor doi arbori, pe care l-ar fi transportat la domiciliile lor, pentru a-l folosi în scop personal.
În urma percheziţiilor efectuate la locuinţele acestora şi ale altor două persoane, de 29 şi 43 de ani, poliţiştii au găsit lemne de foc, esenţa plop, despre care au stabilit că ar proveni din comiterea furtulului în cauză.
A fost ridicată, în total, cantitatea de aproape 50 metri steri de lemne, care a fost predată autorităţii publice păgubite.
Pe numele celor depistaţi a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro